Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma to je meni taj lik slao brateDa te život sačuva bolesti i smrti najmilijih a tek bi onda vidio kakve gluposti radiš zbog kurvi,kakve kurac posebne cure ,nađi sebi poštenu neku curu i uživaj putuj po svijetu kad vec imas pare
Vidis da me muzla za lovu zajedno s njim jebem im sve jadnoDa te život sačuva bolesti i smrti najmilijih a tek bi onda vidio kakve gluposti radiš zbog kurvi,kakve kurac posebne cure ,nađi sebi poštenu neku curu i uživaj putuj po svijetu kad vec imas pare
I ti izvini tebra ja sam ispao konj jbg..Pa ovaj miki je nedavno pisao kako je crnki losa higijena samo vlazne maramice koristi. Hahahahahah jebo spansku sapunicu sta je ovo, ispast ce na kraju da joj je milito otac. A miki slijep pao sa konja
I ti izvini tebra ja sam ispao konj jbg..
Eto privatnih od mikija meni
Nevjerujem koliko su jadni
Jesi vidio mikija hahahMiki, milane ....![]()
Pa Crnka koristi vlažne maramice buraz.
Eto higijene. To sam i sam primijetio kad joj dođem. Boli nju čkapi za nas važno je uzeti novce![]()
Haj da je to pisano prije godinu dana.. ali 21.11, znaci prije 2 sedmicee kakav preokret, pocelo biti i zanimljivo
Vjerovatno golden shower, ima s tim iskustva...Kae radi fetise koji nisu prebolesni hahaha
Bolesnice jadna![]()
Pa valjda skontali da cu zavrnuti pipu pa mi se privatno jos covjek javi hahah..evo nema para od mene pa kao uvodi neke novine hahahHaj da je to pisano prije godinu dana.. ali 21.11, znaci prije 2 sedmice![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|