BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

A cijene su tu negdje s ovim našim. A ako je suditi po slikama, bolje jebat Portorikanku u hotelu, nego kakvu Tuzlanku u sobici dva sa dva. Plus ove naše kad nazoveš, napišeš nešto, do nadrkano i u bukvalnom i u prenesenom značenju.
Ja sam isto došao do zaključka da je bolje jebati Brazilke.
Bio sam kod dvije, sve po dogovoru, došao u 8 navečer i bio prvi taj dan, a kod ovih naših se uhvati red i na hodniku se sretneš sa likom koji je isto posjetio dotičnu.
Onda kod Brazilki i ostalih sa EGE-a se možeš cjenkati, ne želim plaćati pušenje sa gumicom, jer ni ja ne ližem pičku preko najlonske kese, uvijek možeš nadoplatiti za ekstra usluge, tipa anal, svršavanje u usta, a cijena ista, sad je li vas stah ili se ne znate sporazumijeti, pa ne idete kod njih ne znam.

Rokali nas role najcesce dronovima, jednom je spao odbilo momku stopalo Filipinac 19 godina dijete, mene detonacija otresla nisam mogo ustat i sad mi nekad zuji desno uho, ali to je normalan poso ima firma ugovor sve, dobijes oruzje kad zavrsis razduzis i tako, isto ko kod nas ove security firme to je to, cuz baj cuvajte mi se
A u sine pa ti se bodeš...

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh