TakođeMože li broj u pp?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
TakođeMože li broj u pp?
Morat cu srijedu jer taj dan radim necu se imat kad napitOva Manu nije laznjak sa ege, ide i ona poslije Lare srijeda navece
Jesam se nasljoko sinocMorat cu srijedu jer taj dan radim necu se imat kad napit
Pisi roleDe legendo pusti i nas da nešto napišemo
Meni kaze da je na Skenderiji
Ta sto je konkretna, konkretno traži prethodnu uplatu...a ona je negdje na Tahitima, konkretnoOva ti je konkretno na dobrinji ... slala mi je slike ali ne mogu otici ... malo mi je daleko sad. Ima je i na cityoflove isto
Dzip 4x4 role sve je bilo spremno za otimacinuSta sam jos razmisljo, kad sam se vratio iz Iraka i saznao da se udala htio sam je otic otet, sve je bilo spremno naso lokaciju preko telefona imo veze u vojsci, njenog covicu bi savlado jednim skoncentrisanim pogledom, odustanem, pusku imo, pancir, sve, necu je stresirat, nek uziva
Lafe, ja se iskreno nadam da si sarkastican. Inace ozbiljno razmisljam da te prijavim nadleznim insitucijamaDzip 4x4 role sve je bilo spremno za otimacinu
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|