Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zaspi za sankom upo sa stolice konobar me odveo kuci po ko zna koji put Usto jutros na poso bolje da nisam@Jaba drug javljaj nam dalje sta se desilo iscekujemo to vise nego finale lige prvaka
Radim cisto da nisam u kuci i non stop u kafani ovo sica nekad se zaradjivalo i do 11 000 dolara mjesecno zavisi koliko je opasnoZaspi za sankom upo sa stolice konobar me odveo kuci po ko zna koji put Usto jutros na poso bolje da nisam
Mogo je otic neko jbga mozda se dama napalila, jbes pare dao bi ja 500 KM i adresu neko slican meni ima roki paravise nwg ovi robovlasnici nasiRadim cisto da nisam u kuci i non stop u kafani ovo sica nekad se zaradjivalo i do 11 000 dolara mjesecno zavisi koliko je opasno
Imam ja jbga vezu za Irak, Ukrajinu, samo ima jedna mala caka ovdje nema niko sluzbe u oruzanim snagama, dobre pare role moje roleMogo je otic neko jbga mozda se dama napalila, jbes pare dao bi ja 500 KM i adresu neko slican meni ima roki paravise nwg ovi robovlasnici nasi
Društvo jednog licaBrat najjaci, sam sebi pise i odgovara na poruke.
Laznjak roki vidi se iz satelitaOva ti je konkretno na dobrinji ... slala mi je slike ali ne mogu otici ... malo mi je daleko sad. Ima je i na cityoflove isto
Nisam ja skonto. Al vjerujem ti ... ja joj se vide necu javljatiLaznjak roki vidi se iz satelita
Drzis prst na slici i ides pretrazi sliku uz Google objektiv sve ce ti se samo recNisam ja skonto. Al vjerujem ti ... ja joj se vide necu javljati
Ova je npr uzela slike od nekog modela sa instagramaDrzis prst na slici i ides pretrazi sliku uz Google objektiv sve ce ti se samo rec
Hvala ... nisam znao za taj fazon. Mada me do sada ni jenda nije zajebala... imao sam sreceOva je npr uzela slike od nekog modela sa instagrama
Ma i ne moze te zajebat role, ako ti se ne svidi kad je vidis uzivo samo se okrenes za 180 stepeni i na kaficuHvala ... nisam znao za taj fazon. Mada me do sada ni jenda nije zajebala... imao sam srece
Svakako role moras otic da je vidis uzivo, niko nije isti na slici i uzivo, ni musko ni zensko, neko je ljepsi uzivo neko je ljepsi na slici, uglavnom dobre trebe su bolje uzivoMa i ne moze te zajebat role, ako ti se ne svidi kad je vidis uzivo samo se okrenes za 180 stepeni i na kaficu
Ja slicno sam ljepsi uzivoSvakako role moras otic da je vidis uzivo, niko nije isti na slici i uzivo, ni musko ni zensko, neko je ljepsi uzivo neko je ljepsi na slici, uglavnom dobre trebe su bolje uzivo
Tel: 064/677-677
|
|
|
|