To Kinezi šalju nama onim brodskim kontejnerima s ostalom robom s Temu,amazona i ostalihKakve su ovo silne azijatkinje u Sarajevu?? Kakve su ovo prevare ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To Kinezi šalju nama onim brodskim kontejnerima s ostalom robom s Temu,amazona i ostalihKakve su ovo silne azijatkinje u Sarajevu?? Kakve su ovo prevare ?
To su stranice za drkađije i levate, ovdje su jebači
Ne odgovarate na poruke,ali ok niste jedine pičke pa i ne morate capu mi takiDanas 18.11 i sutra 19.11 ( par termina ujutro )
Zenica
Kolegica i ja
Anastasia Mostar, Independent | City of Love
Hej dobro dosao/la na moju stranicu , ako zelite nezaboravnu avanturu ili ako vam treba kompanija . Ostavite poruku na broj +387 61 240 892 ili na email annablagojevic27@gmail.com Ono sto najvise volim je dobar i ...cityoflove.com
skromno pitanje, može li kontakt od sofije i sare na pp?Brate, Sofijin najveci kvalitet je izgled(koji je 10/10 bez pretjerivanja)..one rade oral sa gumicom i to nikad ne moze da bude kao sto je bez gumice, to je svima jasno. Ali cure izgledaju dobro i to je meni najbitnije, ja pravo da ti kazem, ne mogu sa svakim ni da legnem u krevet.
Eto sinoc trojka sa Sofijom i njenom drugaricomi sta mislis kako je bilo..
....a poslije toga jutros kod male Sare takodje na Stupu iznenada, a ljudi moji...UH
Recenzija glasi: NIJE MI DOBRO
Trazite me na Kosevu na kardiologiji
...umalo ne udjoh u jednosmjernu, zaboravio telefon u mesari
Tako da brate, ako je cura TOP, pusti se toga kako ga pusi i dozvoljava li anal, to trazi od onih silikonskih kraljica one su u tom poslu doktorice Nauka..
Jebemo mater i tebi i "kolegici"Danas 18.11 i sutra 19.11 ( par termina ujutro )
Zenica
Kolegica i ja
Hej dobro dosao/la na moju stranicu , ako zelite nezaboravnu avanturu ili ako vam treba kompanija . Ostavite poruku na broj +387 61 240 892 ili na email annablagojevic27@gmail.com Ono sto najvise volim je dobar i ...cityoflove.com
samo da si malo ranije javio barem dan prijeSutra -Ponedeljak Mostar
061025584
Sara
Nije javio već javila. Ovo ti je Sara lično iliti osobnosamo da si malo ranije javio barem dan prije
Serem joj se usta. Sta je oglasavas kad ne odgovara na poruke.Sutra -Ponedeljak Mostar
061025584
Sara
Prevara jel?
Imal iko kontakt dobre okolina doboj imam kontakte tuzla
Može li nešto provjereno iz Tuzle, hvala unaprijedImal iko kontakt dobre okolina doboj imam kontakte tuzla
Navraćaš li u TuzluDanas 18.11 i sutra 19.11 ( par termina ujutro )
Zenica
Kolegica i ja
Dolaziš li u Tz?063/821-030, Mostar danas.
WA poruke.
Pozz. Javi mi se u pp, družePozdrav ako neko ima i zelio bi da razmijeni kontakte za tuzlu i okolicu pisi te u pp ja imam par brojeva pouzdanih
U kojem je gradu EliNeko je tražio nedavno broj od Ehlimane, vjerovatno mu zadnji puta nešto ukrala
Evo broj za sve one koji žele biti pokradeni
060/321-9946
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|