Vjerovatno..Kladioničar neki truhli propali![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vjerovatno..Kladioničar neki truhli propali![]()
Zanima i mene, da li ih iko moze opisat, visina tezina godine kosa, ne trba plastika, samo nornalna cura, nema veze ako ima koje kilo viskaPreporuka za mostar od ovih što se oglašavaju
Crnka
Ana
Viktorija
Zana
Pa nismo ih vagali i mjerili lafe.Zanima i mene, da li ih iko moze opisat, visina tezina godine kosa, ne trba plastika, samo nornalna cura, nema veze ako ima koje kilo viska
Privatizirao si forum s bezbroj samodopadnih poruka a ne mozes jebat a da ne platis. Aj zivio!Sta poslije svega morzu jedan..jel si to zavidan..zna ona da mi se može obratiti kad god hoce..
Moze njen broj privatno ?Ima u Lukavicic crna mladja djevojka, ne radi stalno nego cisto iz zadovoljstva. A inace je pravnica u jednoj firmi, komunikativna, zgodna.
Zato cu uvijek jebatPrivatizirao si forum s bezbroj samodopadnih poruka a ne mozes jebat a da ne platis. Aj zivio!
Bar plati pa kara.Privatizirao si forum s bezbroj samodopadnih poruka a ne mozes jebat a da ne platis. Aj zivio!
Cura sklonila sliku sa wp,neko se izgleda zajebavaJeli bio ko kod te Jelene iz PD.? Ili je to lik ljubomoran pa stavio broj tel. Nebi dzaba da trosim vrijeme ako cura nije u poslu.
Bar plati pa kara.
A ovdje vise od pola foruma visi bez veze.
Niti se kara niti se ima para.Samo iz supljeg u prazno prosipanje.
Pa za 2-3 dana ti budu rezultati gotoviMa više volim privatno, ne samo radi diskrecije. Kontam da je proces brži i učinkovitiji.
Nešto sam (na)jebo prije 20 dana, iako sam imao zaštitu. Pa čisto da mi je srce na mjestu.
Upozori nas na vrijemeMa više volim privatno, ne samo radi diskrecije. Kontam da je proces brži i učinkovitiji.
Nešto sam (na)jebo prije 20 dana, iako sam imao zaštitu. Pa čisto da mi je srce na mjestu.
Je li moze brojIma u Lukavicic crna mladja djevojka, ne radi stalno nego cisto iz zadovoljstva. A inace je pravnica u jednoj firmi, komunikativna, zgodna.
Ima i onih koji karaju zgodne ženske besplatno, a isto prate forume s kurvama.i dive se onima koji se redaju kao u zubnoj ordinaciji za polizat neku smrdulju.Bar plati pa kara.
A ovdje vise od pola foruma visi bez veze.
Niti se kara niti se ima para.Samo iz supljeg u prazno prosipanje.
Ima i onih koji karaju zgodne ženske besplatno, a isto prate forume s kurvama.i dive se onima koji se redaju kao u zubnoj ordinaciji za polizat neku smrdulju.![]()
Ma ja imam osjećaj da ovdje niko ništa ne kara, nego je 95% lovačkih.Ima i onih koji karaju zgodne ženske besplatno, a isto prate forume s kurvama.i dive se onima koji se redaju kao u zubnoj ordinaciji za polizat neku smrdulju.![]()
Forum služi da se iznesu razna mišljenja.Ma ja imam osjećaj da ovdje niko ništa ne kara, nego je 95% lovačkih.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|