U neku ruku osjecam sazaljenjeSamo 24 godine, ja mislio kod nas se samo starije dame upustaju u ovo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U neku ruku osjecam sazaljenjeSamo 24 godine, ja mislio kod nas se samo starije dame upustaju u ovo.
Ja veceras izbijam vazduh ovoj dami pijan, vec sam u kafani...Ajmo prva neradna nedjelja u Sarajevu,da vidimo sta se danas nudi po Sarajevu za neka druzenje...javljajte se ako ima tko kakav broj za dobru djevojku
Sunce ti jest dobraJa veceras izbijam vazduh ovoj dami pijan, vec sam u kafani...
Ubit ce tebe ona hahaJa veceras izbijam vazduh ovoj dami pijan, vec sam u kafani...
Mojih je kila, samo sto sam ja ured 30 cm visi od nje.Ubit ce tebe ona haha
Ne bi joj zamjerioUbit ce tebe ona haha
antonio banderaš, kakav si sijalice neke mjenjat trebam hahahaMojih je kila, samo sto sam ja ured 30 cm visi od nje.
Moze, posaljite adresu gospodjo, imam ja sav potreban alat.antonio banderaš, kakav si sijalice neke mjenjat trebam hahaha
Navraćaš li do Topčić Polja?Zenica, 18.11 i 19.11(par termina ujutro),
063/821-030
Haha vise sam mislio da treba konjska oprema za nju doleMojih je kila, samo sto sam ja ured 30 cm visi od nje.
Gurnit cu joj ruku do laktaHaha vise sam mislio da treba konjska oprema za nju dole
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|