BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Dobro necu vise vidim neke prijetnje policijom itd, prijeti mi policijom sa stranice za prostituciju, prostitucija nelegalna u BiH, malo mozga roki.

Cime vas rokaju u tom Iraku, daj i nama malo, mozak da odmorimo
Rokali nas role najcesce dronovima, jednom je spao odbilo momku stopalo Filipinac 19 godina dijete, mene detonacija otresla nisam mogo ustat i sad mi nekad zuji desno uho, ali to je normalan poso ima firma ugovor sve, dobijes oruzje kad zavrsis razduzis i tako, isto ko kod nas ove security firme to je to, cuz baj cuvajte mi se

Rokali nas role najcesce dronovima, jednom je spao odbilo momku stopalo Filipinac 19 godina dijete, mene detonacija otresla nisam mogo ustat i sad mi nekad zuji desno uho, ali to je normalan poso ima firma ugovor sve, dobijes oruzje kad zavrsis razduzis i tako, isto ko kod nas ove security firme to je to, cuz baj cuvajte mi se
Ziv ti nama bio

I zamislite posle ovakve budale ko ovog iz iraka odete guziti. Samo zamislite sta je uzivo u pm i onda se cudimo sto su se sve dobre kurve povukle

A cijene su tu negdje s ovim našim. A ako je suditi po slikama, bolje jebat Portorikanku u hotelu, nego kakvu Tuzlanku u sobici dva sa dva. Plus ove naše kad nazoveš, napišeš nešto, do nadrkano i u bukvalnom i u prenesenom značenju.
Ma realno sve su preskupe jbt al očito im se isplati dok bubaju cijene i ovih strankinja je sve više kod nas...dok je nas budala što mašemo kitama 😆

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh