BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

A cijene su tu negdje s ovim našim. A ako je suditi po slikama, bolje jebat Portorikanku u hotelu, nego kakvu Tuzlanku u sobici dva sa dva. Plus ove naše kad nazoveš, napišeš nešto, do nadrkano i u bukvalnom i u prenesenom značenju.
Ma realno sve su preskupe jbt al očito im se isplati dok bubaju cijene i ovih strankinja je sve više kod nas...dok je nas budala što mašemo kitama 😆

A cijene su tu negdje s ovim našim. A ako je suditi po slikama, bolje jebat Portorikanku u hotelu, nego kakvu Tuzlanku u sobici dva sa dva. Plus ove naše kad nazoveš, napišeš nešto, do nadrkano i u bukvalnom i u prenesenom značenju.
Ja sam isto došao do zaključka da je bolje jebati Brazilke.
Bio sam kod dvije, sve po dogovoru, došao u 8 navečer i bio prvi taj dan, a kod ovih naših se uhvati red i na hodniku se sretneš sa likom koji je isto posjetio dotičnu.
Onda kod Brazilki i ostalih sa EGE-a se možeš cjenkati, ne želim plaćati pušenje sa gumicom, jer ni ja ne ližem pičku preko najlonske kese, uvijek možeš nadoplatiti za ekstra usluge, tipa anal, svršavanje u usta, a cijena ista, sad je li vas stah ili se ne znate sporazumijeti, pa ne idete kod njih ne znam.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh