Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Po slikama izgled nikakav.Ne znam koliko naplaćuje al bolje onu ciganku što zaustavlja pored Bafa nego njuIskustva sa Nerminom Mostar ...napišite ...hvala
Jel ko jebo onu malu ciganku?Po slikama izgled nikakav.Ne znam koliko naplaćuje al bolje onu ciganku što zaustavlja pored Bafa nego nju
Taj koji ima 22 cm nema kitu nego telecu nogu, tesko ce taj da dobije picke od prosjecne zene.Hahaha dobar si...jebiga tamo jebeš i jebu tebe i još te generacije gledaju i kažu ono je moj tetak hahaha...
Oglašava li se ta igdje, ima li slika i koja je cijena?Nermina Mostar,iskustva.....
Eh da je tebi pa da vidiš kako je teškoTaj koji ima 22 cm nema kitu nego telecu nogu, tesko ce taj da dobije picke od prosjecne zene.
Meni je tesko s mojih 19.5Eh da je tebi pa da vidiš kako je teško
Rijetko koja ne voli veliku kitu vjerujMeni je tesko s mojih 19.5
Nisam al izgleda simpatičnoJel ko jebo onu malu ciganku?
Ti si jedna obična budaletinaRole to je normalan poso ko i svaki drugi, da bi to radio moras imat iza sebe vojnog ili policijskog iskustva, ja sam bio ured završio oficirsku obuku pa su me primili.
Moze broj od te ciganke meniJel ko jebo onu malu ciganku?
Voli dok ne proba, onda ide jaukanje nemoj do kraja nemoj tako jako boli meRijetko koja ne voli veliku kitu vjeruj
Slatke mukeVoli dok ne proba, onda ide jaukanje nemoj do kraja nemoj tako jako boli me
U Dom starackiImam broj od 2 babe Derventa ako kome treba
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|