BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Ništa nisi pogrešno rekao.
Meni doboljno da vidim kako si lik za desetku 🙂 Drago mi je zbog tebe,mene vala nikad nije voljela bar mi to nije rekla.
Nisam ja njoj davao ni blizu para kao ti jbg oženjen sam imam porodicu i stariji sam duplo od nje. Meni je samo rekla da joj je sa mnom uvijek bio super seks. I ne treba me blokirati jer ja sam joj doživotni prijatelj koji joj nikada ne bi mogao učiniti ništa nažao. Crnka je posebna djevojka i to sam joj rekao i takva kao ona se ne sreće svaki dan. Ti si čini mi se ljubomoran ali to me ne čudi jer imaš debelog razloga jbg 😊

I ovo takodjer

Ništa nisi pogrešno rekao.
Meni doboljno da vidim kako si lik za desetku 🙂 Drago mi je zbog tebe,mene vala nikad nije voljela bar mi to nije rekla.
Nisam ja njoj davao ni blizu para kao ti jbg oženjen sam imam porodicu i stariji sam duplo od nje. Meni je samo rekla da joj je sa mnom uvijek bio super seks. I ne treba me blokirati jer ja sam joj doživotni prijatelj koji joj nikada ne bi mogao učiniti ništa nažao. Crnka je posebna djevojka i to sam joj rekao i takva kao ona se ne sreće svaki dan. Ti si čini mi se ljubomoran ali to me ne čudi jer imaš debelog razloga jbg 😊

I ovo takodjer
Ti si drug bas lud ,ja nisam ni bio kod nje,ja se u kurvu nebi zaljubio prije bi bio peder,pokušavam ti pomoc

Da te život sačuva bolesti i smrti najmilijih a tek bi onda vidio kakve gluposti radiš zbog kurvi,kakve kurac posebne cure ,nađi sebi poštenu neku curu i uživaj putuj po svijetu kad vec imas pare

Bgm da znaš da mi je drago što sam te upoznao. Volio bih da uspijete jer Crnka je žena za koju se vrijedi boriti. Želim vam svu sreću ovog svijeta 😊

Evo sta mi covjek zeli hahah
Ono daji joj brate zajedno ja i ona trosimo
Svaka ti cast nasadio si me da valja
A nju cu pljunuti
Jadnica jadna
I ovdje sam ime joj brisao sto je pisao on pa sam stavio Crnka
Bar malo obraza imam
A njen je ko opanak
Fuj jadnice raspala

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh