BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Jadno i ponizeno se osjecam dabogda ti sve ono sto sam ti dao zatrebalo za neke stvari
Kunem ti svako slovo imena jadnice jadna
Jel ti treba za doktora za advokata za kirije za salon za auto za picke materine..ne treba ti za Mikija jbm vam pleme jadno

Haj da je to pisano prije godinu dana.. ali 21.11, znaci prije 2 sedmice 😂😱
Pa valjda skontali da cu zavrnuti pipu pa mi se privatno jos covjek javi hahah..evo nema para od mene pa kao uvodi neke novine hahah
Ma da marku uslugu naplacuje ne bih joj vise otisao nema boga..drolja klasicna..fuj kako mi se gadi...ona da pisa po nekome ej jbm joj hljeb bolesni..

Krivo mi sto sam ovdje ljude smarao
Tek sad vidim da su svi bili u pravu
Jos je ja ono ispostujem za Mostar
Objavim tu hahah dan te jebo

Salje mi poruku objesit cu se pred djecom ti ces nas nositi na dusi..
Fuj i djecu petljas gdje nije mjesto jadnice

A zivio za tebe i njih sve ti stvorio i jos htjeo mnogo toga al sreca u nesreci dodje miki iz Visokog haha nek te on gura hudnice propala

Pa mi pise ovo nakon sto je otkrio sve o njoj hahah 😎 ovaj jebac ozenjeni njen miki

"Zamolila me da obrišem onaj komentar sa šapicama a nikako da nađem opciju brisanja.
Znaš li ti kako?"

@Milito jel njoj Miki bio klijent ili joj je bio švaler i zagondžija
Trebo si ti davno pipu zavrnuti.
Nedaj se lafe jbg, doći će vrijeme kad njena pička neće donositi prihode. Tad se pazi jer će da se pristavi opet tebi
Ni sam ti neznam vise koliko me je lagala da vise neznam ni ko sam ja...eto sam zalijepio ovdje njegove poruke meni..kao brak mu skoro unistila..meni kao podrska da joj dam jos novca da oni mogu uzivati haha..
A nece se ona meni vise vratiti nikad jer ja vise ne zelim nju..ne zelim je vidjeti koliko mi se gadi..Krivo mi sto sam je ikad upoznao..Jadnica i bijednica raspala..
Uvest ce ona sad i anal i bez kondoma jer nema vise Elkija da daje cifre..
Mrzim je iz dna duse..dabogda se raspala..

Ja sam siguran da tajj Miki ne postoji uopste.Mislim niko ga nije vidio,a svako moze pisati sa laznog profila.To mi iskreno djeluje kao suplja prica da je se okanes I stvori se imaginarni lik koji te pravi ljubomornim da radis upravo ovo sto ona zeli.Da ti ispadnes negativac u svemu.Sto kaze onaj prica se ne poklapa s pricom od prije 2 sedmice samo.Za Milita naravno!!

Ja sam siguran da tajj Miki ne postoji uopste.Mislim niko ga nije vidio,a svako moze pisati sa laznog profila.To mi iskreno djeluje kao suplja prica da je se okanes I stvori se imaginarni lik koji te pravi ljubomornim da radis upravo ovo sto ona zeli.Da ti ispadnes negativac u svemu.Sto kaze onaj prica se ne poklapa s pricom od prije 2 sedmice samo.Za Milita naravno!!
Nista vise ne znam brate moj..😎🍺

Dabogda joj herpes ko panj vuve iskočio na obje usne..
Drug sve se vrati na ovaj ili na onaj nacin.To sam se uvjerio milion puta.A sve ove dame od najstarijeg zanata lazu cim zinu,I ne treba ih uzimati za ozbiljno sta god da kazu.Komentar je trazila da obrises jer su spice znak prepoznavanja,nista vise od toga.Bitno je da je ona sigurna,za tebe joj nije vjeruj.Dobro su te savjetovali da se odmaknes od nje jer si nesretan pored nje svakako.U buducnosti bi bio jos vise.Pare se zarade i nek I'm je na dusu to,jer nisi davao sto si lud vec sto su ih same trazile.Tako vise ni jednoj koja ti trazi ne daj ni dinara,jer ce mnoge sad htjeti da te pod krinkom pomoci I utjehe ponovo prevare I naprave dodatnom budalom.Znas sve vec I sam kako ide to.Dobar si momak I ne budi los zbog losih zena.Dobra skola,to je sve

Jadnice trebal ti za doktora ili tableta..kirija za ovaj i onaj stan..za knjigovodju za advokata za kazne..za auto..za salon..za reklame salona i na salonu..za linoleum..za diplome za salona..za slave..za putovanje do sestre..za hranu..za zenu sto ti cisti( a nikad dosla nije) za krecenje tog stana na Stupu (a nikad ga ne okreci) i da ne nabrajam dalje..
Sramota me poslije svega ..razocaran..ljut..
Gadis mi se bijednice raspala .. Fuj.. I cigani te karaju sad bjedo jadna .. Smrdis sve vise svaki put..I ne tusiras se poslije musterija a kakvih krepostina sam sreo da ti dolazi..fuj..

Jadnice trebal ti za doktora ili tableta..kirija za ovaj i onaj stan..za knjigovodju za advokata za kazne..za auto..za salon..za reklame salona i na salonu..za linoleum..za diplome za salona..za slave..za putovanje do sestre..za hranu..za zenu sto ti cisti( a nikad dosla nije) za krecenje tog stana na Stupu (a nikad ga ne okreci) i da ne nabrajam dalje..
Sramota me poslije svega ..razocaran..ljut..
Gadis mi se bijednice raspala .. Fuj.. I cigani te karaju sad bjedo jadna .. Smrdis sve vise svaki put..I ne tusiras se poslije musterija a kakvih krepostina sam sreo da ti dolazi..fuj..
Ne ponizavaj se brat vise nego sto jesi, prestani bolan pisati.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh