poslovanantonio
New member
Ekipa,ima li ko kakav kontakt,Bugojno,Kupres,Livno itd...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dzaba pises duducima.Ne placas pusenje bez kondoma i ne lizes picku bez najlon kese. Pa mogu tek misliti kakva su ti usta puna bakterija a tek kita i krvna slika ako toliko jebeš kurve bez kondoma, pušenje i jebanje bez kurtona je jednako tako isto opasno i prenosivo za sve moguće polne bolesti nema razlike, takvi ko ti su opasni za okolinu i sve ove mongoloide koji poslije tebe posjećuju iste.
Ma brate šta da ti kažem, čovjek je lud za crnkinjama..a i one za njimI sto kaze brat, je li mogao trpati do jaja u crnkinje?
Imam. Mijenjam.Je li moguće da niko neda broj od Sare i Sofije?
Bio sam prošli mjesec na testiranju za tvoju informaciju, nisam imao nikakvih simptoma, već čisto radi sebe, za tvoju informaciju sve je negativno, a mogu li znati kad si se ti zadnji put testirao?Ne placas pusenje bez kondoma i ne lizes picku bez najlon kese. Pa mogu tek misliti kakva su ti usta puna bakterija a tek kita i krvna slika ako toliko jebeš kurve bez kondoma, pušenje i jebanje bez kurtona je jednako tako isto opasno i prenosivo za sve moguće polne bolesti nema razlike, takvi ko ti su opasni za okolinu i sve ove mongoloide koji poslije tebe posjećuju iste.
Pa to Kristal pojede za dorucak i pita ima li jos ili je to sveKaže meni Ukrajinka jedne prilike 20 centimetara je okej, sve preko je previše. Kontam valja dogurat i do tih 20
Jedna ljuta rakijica sve bakterije potamami, ne pitaj kako znam. @Neiskusan1991Ne placas pusenje bez kondoma i ne lizes picku bez najlon kese. Pa mogu tek misliti kakva su ti usta puna bakterija a tek kita i krvna slika ako toliko jebeš kurve bez kondoma, pušenje i jebanje bez kurtona je jednako tako isto opasno i prenosivo za sve moguće polne bolesti nema razlike, takvi ko ti su opasni za okolinu i sve ove mongoloide koji poslije tebe posjećuju iste.
Colega isti sam ti, oral bez uvijek i lizing bez. Oko toga nema dileme ni raspraveBio sam prošli mjesec na testiranju za tvoju informaciju, nisam imao nikakvih simptoma, već čisto radi sebe, za tvoju informaciju sve je negativno, a mogu li znati kad si se ti zadnji put testirao?
ne brukaj se izbrisi komentar .. samo radi masazu sa zavrsetkom .Bia kod Simone u Mostaru, dobar Milf, pušenje onako malo grebe ali za opaliti sa guza sasvim ok.
Lazes,ona godinama radi samo masazu sa rucnimBia kod Simone u Mostaru, dobar Milf, pušenje onako malo grebe ali za opaliti sa guza sasvim ok.
E pa zavisi ko je u pitanju. I ja sam je opalio 2 -3 puta. I to poslje one akcije zapsenja ka je pala. Sve je stvar dogovora drug moj.Lazes,ona godinama radi samo masazu sa rucnim
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|