Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja predlažem black rose. Ako uzme to ime idem odmah u DobojMoras promijeniti ime ja sam Crnka![]()
Treba ono video njih troje kao gledaju se 5minuta. I dolazi do preokreta crnkina kozmeticarka je mikijeva zena. A elkijeva ljubavnica, ali to nije sve ona sto s crnkom radi je ustvari dijete elkijevo i mikijeve zene. Miki kad je to cuo pao sa konja i od tad je slijep. A crnka sve ovo radi da skupi pare da miki progleda
Imam moze brojAko je neko zainteresovan za razmjenu brojva neka je javi u p.p imam provjerenu malu iz Visokog pa kome pase neka se javi.Ali samo ako imate provjeren broj koji nije na oglasu Lp
Moze izgled osobe ne zelis valjda u svastaVanesa Kostres Travnik...iskustva, cijena, neki info? Moze i kontakt u pp.
Do kad ostaje koliko satiDanas od 9 atraktivna crnka u DOBOJU...poziv...063763545
Moze li se pisati na viber ili whatappDanas od 9 atraktivna crnka u DOBOJU...poziv...063763545
Jesi crnka,ali nisi atraktivnaMoras promijeniti ime ja sam Crnka![]()
A onda se pojavljuje i Mikijev sin iz prvog braka za kojeg niko nije znao.Treba ono video njih troje kao gledaju se 5minuta. I dolazi do preokreta crnkina kozmeticarka je mikijeva zena. A elkijeva ljubavnica, ali to nije sve ona sto s crnkom radi je ustvari dijete elkijevo i mikijeve zene. Miki kad je to cuo pao sa konja i od tad je slijep. A crnka sve ovo radi da skupi pare da miki progleda
Boze idiota koliko ovdjeZna li neko sta je sa ovom Tizi na city of love ?
Br koji pise kad ukucas neki Marko na traktoru![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|