BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Evo da i ja napišem recenziju. Bio sam za vikend kod Hercegovke i imam samo riječi hvale za istu. Dakle dogovor za dvije minute bukvalno. Stan čist, uredan, ona namirisana sve kako treba. Ne gleda na sat i ne požuruje, ispunjava svaku želju i ne pravi frku oko gluposti kao neke. Cura izgleda sasvim korektno. Da se razumijemo, nije top model a nije ni sad neki grob kao što su neki pisali. Puši bez i to jako dobro bukvalno centrifuga. Kasnije birate poze kako vama paše. Cura je fakat na mjestu. Komunikativna, opuštena i nasmijana. Sve u svemu od mene ima prolaznu ocjenu.

Evo da i ja napišem recenziju. Bio sam za vikend kod Hercegovke i imam samo riječi hvale za istu. Dakle dogovor za dvije minute bukvalno. Stan čist, uredan, ona namirisana sve kako treba. Ne gleda na sat i ne požuruje, ispunjava svaku želju i ne pravi frku oko gluposti kao neke. Cura izgleda sasvim korektno. Da se razumijemo, nije top model a nije ni sad neki grob kao što su neki pisali. Puši bez i to jako dobro bukvalno centrifuga. Kasnije birate poze kako vama paše. Cura je fakat na mjestu. Komunikativna, opuštena i nasmijana. Sve u svemu od mene ima prolaznu ocjenu.
Odakle je ona?

Pisao sam i ja za nju kada je bila u Tuzli,jos jednom sve preporuke

Ja sam isto došao do zaključka da je bolje jebati Brazilke.
Bio sam kod dvije, sve po dogovoru, došao u 8 navečer i bio prvi taj dan, a kod ovih naših se uhvati red i na hodniku se sretneš sa likom koji je isto posjetio dotičnu.
Onda kod Brazilki i ostalih sa EGE-a se možeš cjenkati, ne želim plaćati pušenje sa gumicom, jer ni ja ne ližem pičku preko najlonske kese, uvijek možeš nadoplatiti za ekstra usluge, tipa anal, svršavanje u usta, a cijena ista, sad je li vas stah ili se ne znate sporazumijeti, pa ne idete kod njih ne znam.
Ne placas pusenje bez kondoma i ne lizes picku bez najlon kese. Pa mogu tek misliti kakva su ti usta puna bakterija a tek kita i krvna slika ako toliko jebeš kurve bez kondoma, pušenje i jebanje bez kurtona je jednako tako isto opasno i prenosivo za sve moguće polne bolesti nema razlike, takvi ko ti su opasni za okolinu i sve ove mongoloide koji poslije tebe posjećuju iste.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh