Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E svaka čast Crnki što ti je prodala sve ove foreJadnice trebal ti za doktora ili tableta..kirija za ovaj i onaj stan..za knjigovodju za advokata za kazne..za auto..za salon..za reklame salona i na salonu..za linoleum..za diplome za salona..za slave..za putovanje do sestre..za hranu..za zenu sto ti cisti( a nikad dosla nije) za krecenje tog stana na Stupu (a nikad ga ne okreci) i da ne nabrajam dalje..
Sramota me poslije svega ..razocaran..ljut..
Gadis mi se bijednice raspala .. Fuj.. I cigani te karaju sad bjedo jadna .. Smrdis sve vise svaki put..I ne tusiras se poslije musterija a kakvih krepostina sam sreo da ti dolazi..fuj..
Samo ću reći žali bože paraIskreno..nisam trazio..znaci nije..a sta sam radio za nju mogao sam platiti rokovu akademiju i da karam s njim
Kupi joj cokoladu dabogda se raspala jadnica..E svaka čast Crnki što ti je prodala sve ove fore
Ima piće od mene..
Lekcija kako uzeti pare od levata !
@Milito
Ni prvi ni zadnji što ti je kurva uzela pare, prežali već jednom i ne sapiraj forum sa svojim problemima, zadnjih 300 poruka 290 je tvojih kako plačeš ili za Crnkom ili za parama …
Ima još kurvinkoje su ti voljne uzeti lovu, kreni dalje čovječe
Jebem ti majku retardiranu,smaracku...idi lijeci se vise!Kupi joj cokoladu dabogda se raspala jadnica..
Haram joj svaki fening bio..
Opaa mudonja hahaJebem ti majku retardiranu,smaracku...idi lijeci se vise!
To ti je svaler od te,SamomakiZna li neko sta je sa ovom Tizi na city of love ?
Br koji pise kad ukucas neki Marko na traktoru
Isto se pitam i ja ali nešto i nema recenzijaDa li je neko bio kod kineskinje u BL. Sutra sam u BL pa da provjerim. Pisala mi je da je full usluga 30min 60EUR a 60min 100EUR. Po slici za koju kaze da je njena (mada sumnjam) je ok.
Broj je
+84 98 572 59 74
Pa ako neko proba neka,javi. Moze u pp
Sad sam siguran da se vas dvoje volite stvarno I da ne mozete jedno bez drugog.Ali sta smo vam mi kriviMogla bih ja svasta nesto da kazem za tebe ali nisam govno kao ti. I nemoj da me peglas ne mozes mi se opet vratiti dzaba pises ovde
Uvali nas I pobjeze.Sad smo najebali.Vrati se,ti nam sluzis kao tampon zonaJa evo necu vise nikako prokomentarisati hahaahahaahahaahaah sta cu kad prica nesto ato nema veze sa vez. al evo obecavam hahaahaha necu vise , a ostali samo iskulirajtebi to je to , neka pise sam sa sobom.
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|