BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Da li je neko bio kod kineskinje u BL. Sutra sam u BL pa da provjerim. Pisala mi je da je full usluga 30min 60EUR a 60min 100EUR. Po slici za koju kaze da je njena (mada sumnjam) je ok.
Broj je
+84 98 572 59 74

Pa ako neko proba neka,javi. Moze u pp

Jadnice trebal ti za doktora ili tableta..kirija za ovaj i onaj stan..za knjigovodju za advokata za kazne..za auto..za salon..za reklame salona i na salonu..za linoleum..za diplome za salona..za slave..za putovanje do sestre..za hranu..za zenu sto ti cisti( a nikad dosla nije) za krecenje tog stana na Stupu (a nikad ga ne okreci) i da ne nabrajam dalje..
Sramota me poslije svega ..razocaran..ljut..
Gadis mi se bijednice raspala .. Fuj.. I cigani te karaju sad bjedo jadna .. Smrdis sve vise svaki put..I ne tusiras se poslije musterija a kakvih krepostina sam sreo da ti dolazi..fuj..
E svaka čast Crnki što ti je prodala sve ove fore
Ima piće od mene..
Lekcija kako uzeti pare od levata !
@Milito
Ni prvi ni zadnji što ti je kurva uzela pare, prežali već jednom i ne sapiraj forum sa svojim problemima, zadnjih 300 poruka 290 je tvojih kako plačeš ili za Crnkom ili za parama …
Ima još kurvinkoje su ti voljne uzeti lovu, kreni dalje čovječe

E svaka čast Crnki što ti je prodala sve ove fore
Ima piće od mene..
Lekcija kako uzeti pare od levata !
@Milito
Ni prvi ni zadnji što ti je kurva uzela pare, prežali već jednom i ne sapiraj forum sa svojim problemima, zadnjih 300 poruka 290 je tvojih kako plačeš ili za Crnkom ili za parama …
Ima još kurvinkoje su ti voljne uzeti lovu, kreni dalje čovječe
Kupi joj cokoladu dabogda se raspala jadnica..
Haram joj svaki fening bio..

Večeras samo jedan termin!
Mostar, 20:30h.
Hvala divnoj gospodi koja ima razumjevanja da ne primam klijente svaki dan, i da ne primam po 5 ljudi dnevno.
Za dogovor, inbox .

Nadam se da uzivamo i veceras.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh