To ti je svaler od te,SamomakiZna li neko sta je sa ovom Tizi na city of love ?
Br koji pise kad ukucas neki Marko na traktoru![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To ti je svaler od te,SamomakiZna li neko sta je sa ovom Tizi na city of love ?
Br koji pise kad ukucas neki Marko na traktoru![]()
Isto se pitam i ja ali nešto i nema recenzijaDa li je neko bio kod kineskinje u BL. Sutra sam u BL pa da provjerim. Pisala mi je da je full usluga 30min 60EUR a 60min 100EUR. Po slici za koju kaze da je njena (mada sumnjam) je ok.
Broj je
+84 98 572 59 74
Pa ako neko proba neka,javi. Moze u pp
Sad sam siguran da se vas dvoje volite stvarno I da ne mozete jedno bez drugog.Ali sta smo vam mi kriviMogla bih ja svasta nesto da kazem za tebe ali nisam govno kao ti. I nemoj da me peglas ne mozes mi se opet vratiti dzaba pises ovde![]()
Uvali nas I pobjeze.Sad smo najebali.Vrati se,ti nam sluzis kao tampon zonaJa evo necu vise nikako prokomentarisati hahaahahaahahaahaah sta cu kad prica nesto ato nema veze sa vez.al evo obecavam hahaahaha necu vise , a ostali samo iskulirajtebi to je to , neka pise sam sa sobom.
Klasicna prevara. Ta djevojka nije uopste iz doboja i ne zove se Elma. Pratim tu djevojku na inst na njenom pravom profilu. vec je jednom neko pravio slican profil samo je uzeo fotografije od drugarice joj. Tako da i ako se javis trazit ce ti bonove da posaljes.Da li je neko bio sa Elma Mesanovic sa tik toka ? Navodno zivi u Doboju ima svoj stan i pruza usluge 300 km kompletna noc . Da li je prevara ili ne ?
I upravo mi je poslala kilometarsku poruku i trazi bon kao garanciju.Da li je neko bio sa Elma Mesanovic sa tik toka ? Navodno zivi u Doboju ima svoj stan i pruza usluge 300 km kompletna noc . Da li je prevara ili ne ?
budi pametan, posaljiI upravo mi je poslala kilometarsku poruku i trazi bon kao garanciju.![]()
Dala mi je roka 15 minuta, ako ne uplatim blokirat ce me. Upravo odoh da kupim 3x100 xBon tiketabudi pametan, posalji
Hahahah trazila je 100 km bon i kao ostatak na rukeKlasicna prevara. Ta djevojka nije uopste iz doboja i ne zove se Elma. Pratim tu djevojku na inst na njenom pravom profilu. vec je jednom neko pravio slican profil samo je uzeo fotografije od drugarice joj. Tako da i ako se javis trazit ce ti bonove da posaljes.
Imam tu curu na insta tako da je klasicna prevara. Al eto, sigurno ima i onih sto se pecaju na te stvari.. jbgaHahahah trazila je 100 km bon i kao ostatak na ruke![]()
Čekamo SarajevooooooVečeras samo jedan termin!
Mostar, 20:30h.
Hvala divnoj gospodi koja ima razumjevanja da ne primam klijente svaki dan, i da ne primam po 5 ljudi dnevno.
Za dogovor, inbox .
Nadam se da uzivamo i veceras.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |