Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo jos malo da zavrsim i necu vise bgm obrisat cu se odavde al nek znaju svi da su bili u pravu sto se tice mene i njeDrug čitaj sta pises i koliko ,probaj dok nije kasno na pravi put,ljudi prebole smrt najmilijih pa i ti preboli kurvu jbm mater nije toliko dobra
Ti si drug bas lud ,ja nisam ni bio kod nje,ja se u kurvu nebi zaljubio prije bi bio peder,pokušavam ti pomocNišta nisi pogrešno rekao.
Meni doboljno da vidim kako si lik za desetku Drago mi je zbog tebe,mene vala nikad nije voljela bar mi to nije rekla.
Nisam ja njoj davao ni blizu para kao ti jbg oženjen sam imam porodicu i stariji sam duplo od nje. Meni je samo rekla da joj je sa mnom uvijek bio super seks. I ne treba me blokirati jer ja sam joj doživotni prijatelj koji joj nikada ne bi mogao učiniti ništa nažao. Crnka je posebna djevojka i to sam joj rekao i takva kao ona se ne sreće svaki dan. Ti si čini mi se ljubomoran ali to me ne čudi jer imaš debelog razloga jbg
I ovo takodjer
Ma to je meni taj lik slao brateDa te život sačuva bolesti i smrti najmilijih a tek bi onda vidio kakve gluposti radiš zbog kurvi,kakve kurac posebne cure ,nađi sebi poštenu neku curu i uživaj putuj po svijetu kad vec imas pare
Vidis da me muzla za lovu zajedno s njim jebem im sve jadnoDa te život sačuva bolesti i smrti najmilijih a tek bi onda vidio kakve gluposti radiš zbog kurvi,kakve kurac posebne cure ,nađi sebi poštenu neku curu i uživaj putuj po svijetu kad vec imas pare
I ti izvini tebra ja sam ispao konj jbg..Pa ovaj miki je nedavno pisao kako je crnki losa higijena samo vlazne maramice koristi. Hahahahahah jebo spansku sapunicu sta je ovo, ispast ce na kraju da joj je milito otac. A miki slijep pao sa konja
I ti izvini tebra ja sam ispao konj jbg..
Eto privatnih od mikija meni
Nevjerujem koliko su jadni
Jesi vidio mikija hahahMiki, milane ....
e kakav preokret, pocelo biti i zanimljivoPa Crnka koristi vlažne maramice buraz.
Eto higijene. To sam i sam primijetio kad joj dođem. Boli nju čkapi za nas važno je uzeti novce
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|