je, sig sam da je onapričaš o onoj plavoj Anabeli duge plave kose čudna u faci sa dosta šminke cca 22 godina ? Jel moguće da je ona umrla kod nje sam bio prije cca 2 godine
da nije pljackala ekipu vjv bi i isao dost je zgodna u tijelu cak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
je, sig sam da je onapričaš o onoj plavoj Anabeli duge plave kose čudna u faci sa dosta šminke cca 22 godina ? Jel moguće da je ona umrla kod nje sam bio prije cca 2 godine
275 e ??veli tanta masaža
..čini mi se da stara zna poso
Stari moj za te novce izjebes kojuhoćeš s ege a ti bi kod babe275 e ??
Stari moj za te novce izjebes kojuhoćeš s ege a ti bi kod babe
Radi sa stalnimaKaj niko nezna nis za Moranu sa Jordanovca?
Mene ova vec dugo kopka. Ne izgleda mi bas nesto, a ni ne opisne detaljno kak to izgleda. Ako u ta 2 i pol sata ona mene iscijedi da svrsim par puta onda ok. Ako su neke poluduhovne spike onda mi nije to to. Nemam ni za bacit 270 eura, a ni 4 sata zivota kad uracunam i put do zg-aa babom je tantra-orgazmički doživljaj
Vjerujem da to nebi nikad zaboravio
kakva fucking spika ..samo relax & enjoyMene ova vec dugo kopka. Ne izgleda mi bas nesto, a ni ne opisne detaljno kak to izgleda. Ako u ta 2 i pol sata ona mene iscijedi da svrsim par puta onda ok. Ako su neke poluduhovne spike onda mi nije to to. Nemam ni za bacit 270 eura, a ni 4 sata zivota kad uracunam i put do zg-a
Jesi bio?kakva fucking spika ..samo relax & enjoy
kod nje konkretno nisam ali bio sam na vrlo sličnim masažama pa solidno znam tematikuJesi bio?
Ne znam što na njoj ima "orgazmičko", ali ajde...svako ima svoje veselje...a babom je tantra-orgazmički doživljaj
Vjerujem da to nebi nikad zaboravio
samo zažmiri .. i opusti seNe znam što na njoj ima "orgazmičko", ali ajde...svako ima svoje veselje...
jel imas mozda broj?Radi sa stalnima
Tel: 064/677-677
|
|
|
|