ZAGREB - Recenzije masaža

a babom je tantra-orgazmički doživljaj 😊

Vjerujem da to nebi nikad zaboravio 😉
Mene ova vec dugo kopka. Ne izgleda mi bas nesto, a ni ne opisne detaljno kak to izgleda. Ako u ta 2 i pol sata ona mene iscijedi da svrsim par puta onda ok. Ako su neke poluduhovne spike onda mi nije to to. Nemam ni za bacit 270 eura, a ni 4 sata zivota kad uracunam i put do zg-a

Mene ova vec dugo kopka. Ne izgleda mi bas nesto, a ni ne opisne detaljno kak to izgleda. Ako u ta 2 i pol sata ona mene iscijedi da svrsim par puta onda ok. Ako su neke poluduhovne spike onda mi nije to to. Nemam ni za bacit 270 eura, a ni 4 sata zivota kad uracunam i put do zg-a
kakva fucking spika 😆 ..samo relax & enjoy 😊

Debela nula. Trackanje. Bez emocija, bez seksipila, bez želje, bez ikakve seksualne napetosti. Debela nula.
Žao mi je svakog centa što sam dao.

poz ekipa, u nedjelju sam u ZG, kod vas ima cura za masažu koliko vidim. Da ne skrolam ko budala, jel imate nekakvu preporuku za masazu s zavrsetkom? bitno da je cura čista i ljepa, godine do 40ak max

hvala

Pozdrav!

Da li je netko bio kod gospodje s instagrama, face and foot lab je instagram? Pise da radi relax masaze, po slikama i snimkama je jako fino gradjena, kasne 30te, rane 40te godine? 😁

Debela nula. Trackanje. Bez emocija, bez seksipila, bez želje, bez ikakve seksualne napetosti. Debela nula.
Žao mi je svakog centa što sam dao.
pa to ti je tako, ides tamo parkiras se u neku ulicu ako ima mjesta, uđes, legnes, isprazni jaja i izađes (možesš se tuširati naravno) i to je to, sve sto si ostalo naveo tu neces dobiti sigurno.
Šteta ali tako je.

pa to ti je tako, ides tamo parkiras se u neku ulicu ako ima mjesta, uđes, legnes, isprazni jaja i izađes (možesš se tuširati naravno) i to je to, sve sto si ostalo naveo tu neces dobiti sigurno.
Šteta ali tako je.
Definitivno nije tako. Imate ovdje na forumu više od nekoliko cura koja će vas ili dobro izmasirati, ili dobro napaliti, a bogme ima cura kod kojih se dobije oboje.

Ima ko neku koja zna masirat, poželjno barem ručno, a može i bez dodataka ako je masaža vrh... saloni mi nisu baš, odbojno mi izgledaju, ko da idem kod doktora :)

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh