prckko
Active member
doture moj, tu su godine jebačkog iskustvaPo cemu si ti skužio, a ne piše nigdje da je. Obično napišu ako jesu da jesu
ako sumljaš zvrcni pa provjeri ..ako sam u krivu plaćam seansu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
doture moj, tu su godine jebačkog iskustvaPo cemu si ti skužio, a ne piše nigdje da je. Obično napišu ako jesu da jesu
Frend kontaktirao na whatsapp. Pa pito kao Nezz sad 50€ je 45 min sa ručnim završetkom. Pito kako radi masazu prostate točno kaže stavi rukavice i onda ide s prstom al bitno je ds klijent bude čist i zadnjih 10 min je dozvoljeno dirat grudi i zadnjicu od maserkeY jesino ako treba zvat to ne znamdoture moj, tu su godine jebačkog iskustva
ako sumljaš zvrcni pa provjeri ..ako sam u krivu plaćam seansu
Ma radi masažu prostate tako da se naguziš a 'ona' ti stavi svoju lijevu ruku na tvoje lijevo rame a desnu ruku na desno rameFrend kontaktirao na whatsapp. Pa pito kao Nezz sad 50€ je 45 min sa ručnim završetkom. Pito kako radi masazu prostate točno kaže stavi rukavice i onda ide s prstom al bitno je ds klijent bude čist i zadnjih 10 min je dozvoljeno dirat grudi i zadnjicu od maserkeY jesino ako treba zvat to ne znam
Neznam piše sex iskljucen nije nigdje spomenuto da je transic a meni se za masaze pare davat nedaju jer je zavrsetak rucni mogu se i doma namazat uljem i izdrkat si bar mi 50 € ostane u dzepuMa radi masažu prostate tako da se naguziš a 'ona' ti stavi svoju lijevu ruku na tvoje lijevo rame a desnu ruku na desno rame
Evo prva poruka pa bi htio vec sve servirano.
al ajde nismo pederi pa evo.
Hot massage
Nazovite ukoliko ste zainteresirani za erotsku ručnu masažu tijela s GRIJANIM ULJEM kokosa bez mirisa i ručnim…www.oglasnik.hr
Obavezno javi kako je bilo
Moze broj od nicole ne radi oglasnik
bila je jedna mala thai (zaboravih joj ime) koja je znala masirati prostatu ali je zbrisala zimus negdje vani ...skupa s frendicom Mašom, isto thai ali je radila u Moskvi - malo korpulentnija za azijatkinju ali dala se drpatiDobro tamo ici nećemo , al duguješ mi seansu kod neke
Nadi neku u Zg koja je platiš seansu i tjt . Može bit kolko oces od 100€, 4000€ os 50€ ionako ja ne plaćam tak da mi svejedno, a ako usluga bude loša obavijestit ću te o tomebila je jedna mala thai (zaboravih joj ime) koja je znala masirati prostatu ali je zbrisala zimus negdje vani ...skupa s frendicom Mašom, isto thai ali je radila u Moskvi - malo korpulentnija za azijatkinju ali dala se drpati
sad si mi dao posla, trebam najprije ja obići njih 5 - 6 da te nebih zajeboNadi neku u Zg koja je platiš seansu i tjt . Može bit kolko oces od 100€, 4000€ os 50€ ionako ja ne plaćam tak da mi svejedno, a ako usluga bude loša obavijestit ću te o tome
@Mala.plava daj kintak netko oda ove mala plava da dogovorim neko jahanje@Mala.plava
Gle ovak, sto mene tice ako si ono sto i tvrdis da si neka si.
Moje je misljenje da netko stoji od muskih iza profila i vrijeđa, no nebitno, tastatira je danas jako oružje.
Ja sam ti naveo realne cijene tu gdje zivimo i to je to.
Ti ako pruzas usluge naplacuj koliko zelis, na kraju ovo je rasprava između muških, koliko koja naplacuje, gdje je, usluga, itd, ne znam uopce sto se i mjesas u takve rasprave,osim ako nije netko dao losu recenziju za tebe pa bi ti sad da tjeras neku pravdu na forumu.
Jeli radi još i ima li negdje kontaktVeć je bilo recenzija ali evo ja pridodajem svoju:
Atraktivna Sara 30
Pružam opuštajuću medicinsku masažu na stolu i ( body to body) masažu nauljenim tijelom u ugodnom prostoru.www.oglasnik.hr
Po meni jedna od najfer maserki u Zg, a probao sam ih dosta. Masira gola, možeš je dirati gdje hoćeš, i nudi dva tipa završetka (owo i ručni) - iako owo nudi tek kad te upozna i nakon što dolaziš neko vrijeme. Masaža je 300 vjeverica, oral 400. Ima povlaštene cijene za stalne mušterije. Dobro masira, zna što radi, sat joj je potpuno nebitan - radi dok ne svršiš. Kažem, probao sam gro maserki, ali najčešće se vratim njoj jer točno znam što mogu očekivati. Naravno, nije ni ona uvijek super volje ali nikad nije bila neljubazna ili me požurivala, gledala na sat ili me sjebala za termin. Bio sam kod nje sigurno 15 puta ako ne i više.
Za godine laže, ima 40-45 i nije neka ljepotica, ali ima velike prirodne sise i čvrsto dupe. Malo se u zadnje vrijeme udebljala, ali tko od nas nije. Drka dobro i možeš s njom pričati i reći što ti se sviđa, potrudi se da udovolji. Puši odlično i u svim pozama (nema svršavanja u usta). Kad se opusti i kad te pozna, zna se ful uživjeti. Zadnji put sam ostao sat vremena i prstenjačio je dok nije svršila, što mi je bilo prejebeno. Opet, vjerujem da je to ful rijetko i valjda se tako pogodilo.
Prostor je na zapadu šireg centra i nije bogznašto. Ima mali wc i prostor za masažu sa stolom i strunjačom na podu. Ručnici su uvijek novi i čisti i ona je uvijek otuširana kad dođeš. Ako hoćeš oral, obavezno traži da se tuširaš kod nje.
Uglavnom, definitivno joj dajem preporuku. Mislim, znam da ekipa traži savršenu 20-godišnjakinju koja radi sve ali takvih po mom iskustvu baš i nema. Starije su u praksi bolje (čast iznimkama). Zasad je po meni jedna od boljih maserki u Zg, a ako imate bolje preporuke, pišite, i ne štedite na detaljima.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|