Marinomsad
New member
Pozdrav, moze preporuka salona za masazu? Al iskljucivo da je salo?
Hvala
Hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa kad si paćenik bolesniSaznao sam ime cure s balkan fun stranice lana 18 godina,cura se zove stella ristic
A ti si nekulturan uostalom vidim koliko pacenika ima koji komentiraju svaki video plate tim kurvama onda se pitam tko je pacenik .Uostalom mislim da imas svaki video Balkan fun onda je jasno tko je pacenik.lp pozdravPa kad si paćenik bolesni
Evo prva poruka pa bi htio vec sve servirano.Pozdrav, sutra popodne sam u Zg pa bi iskoristio slobodno vrijeme za masazu sa happyendom. Bio bih vam zahvalan za neku preporuku. LP
A jbg Tissot, ovo je crni humor - da nije tužno bilo bi smješnoEvo prva poruka pa bi htio vec sve servirano.
al ajde nismo pederi pa evo.
Hot massage
Nazovite ukoliko ste zainteresirani za erotsku ručnu masažu tijela s GRIJANIM ULJEM kokosa bez mirisa i ručnim…www.oglasnik.hr
Obavezno javi kako je bilo
Evo prva poruka pa bi htio vec sve servirano.
al ajde nismo pederi pa evo.
Hot massage
Nazovite ukoliko ste zainteresirani za erotsku ručnu masažu tijela s GRIJANIM ULJEM kokosa bez mirisa i ručnim…www.oglasnik.hr
Obavezno javi kako je bilo
o cem ti? jesi bio mozda kakva je usluga..i ne okreći se sine
..mislim potrbuške
o cem ti? jesi bio mozda kakva je usluga
Mislim da je on mislio to u smislu. Ne tom kak većina misli tu. Nego ono kao ajd bit cd dobar Dat će mu neku preporuku. To je isto ko kad frend npr radi roštilj tebe ne zove pa kazes gle pedera mene nebi zvao, a ne u smislu da je lik doslovno pedersve je Tissot rekao s - 'al ajde nismo pederi pa evo'
jbš ga vele mudriji da sve valja probati
..a meni to još nije došlo na red
jbt doktore pa ti nisi skužio da je kokica koja reklamira masažu sa happyendom ustvari transić ..bila bi to masaža prostateMislim da je on mislio to u smislu. Ne tom kak većina misli tu. Nego ono kao ajd bit cd dobar Dat će mu neku preporuku. To je isto ko kad frend npr radi roštilj tebe ne zove pa kazes gle pedera mene nebi zvao, a ne u smislu da je lik doslovno peder
Po cemu si ti skužio, a ne piše nigdje da je. Obično napišu ako jesu da jesujbt doktore pa ti nisi skužio da je kokica koja reklamira masažu sa happyendom ustvari transić ..bila bi to masaža prostate
hitno kod kolege oftamologa
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|