ZAGREB - Recenzije masaža

Ovo je klasican primjer muskarca/decka opsjednutog zenom koja se bavi/la ovim poslom. Lik zna sve o njoj, nije joj bio nikad al zna di joj je grob 🙄🙄🙄🙄
Glupanderu, radije odi na kamenita vrata i zapali svijecu za svu bolesnu djecu svijeta, svoju obitelj ili sebe..mani se privatnosti zena iz ovog svijeta!!!!!!
koji k, pa nebi ni ti isao do nje da si procitao sranja koja su pisali o njoj
Ja sam odgovaram na pitanja likova koje zanima Anabela i dajem im info
bez da odajem njen identitet i njene privatne informacije

U nijednom pointu nisam rekao tko je ona niti budem.
"Mani se privatnosti zena iz ovog svijeta (referiras na svijet prostitucije)"
kad ides istrazit oce li te neka opljackat ili sjebat, OCITO CES BITI PRIMOREN ISTRAZIT NJEN PRIVATNI ZIVOT
to je doslovan razlog zast se ljudi sjebu i zavrse pretuceni ili opljackani.
Je istina da istrazivanje i raspitivanje nerjetko zna biti invazija privatnosti, ali je iz sigurnosnih razloga

koji k, pa nebi ni ti isao do nje da si procitao sranja koja su pisali o njoj
Ja sam odgovaram na pitanja likova koje zanima Anabela i dajem im info
bez da odajem njen identitet i njene privatne informacije

U nijednom pointu nisam rekao tko je ona niti budem.
"Mani se privatnosti zena iz ovog svijeta (referiras na svijet prostitucije)"
kad ides istrazit oce li te neka opljackat ili sjebat, OCITO CES BITI PRIMOREN ISTRAZIT NJEN PRIVATNI ZIVOT
to je doslovan razlog zast se ljudi sjebu i zavrse pretuceni ili opljackani.
Je istina da istrazivanje i raspitivanje nerjetko zna biti invazija privatnosti, ali je iz sigurnosnih razloga
Svejedno si lud, ne vadi se. Mislis da bi ona voljela da se prica o njoj tu da je umrla? Kladim se da ne. Nitko nije bogznakaj ispitivao za nju ali eto..ti koji vec 3 god pises o njoj a nisi joj bio si sad bogomdan da bas opet o njoj pises. Kladim se da cim otvoris forum odes u trazilicu i ukucavas anabela jer te bolesnog samo zanima ona. Iako ju nisi poznavao. Boooolesno. Evo, ja sam sad svojoj kolegici rekla da ja kada umrem, ne zelim da se tu pise da sam umrla, vec otputovala negdje 😂

Ljude smeta sto sam stavio prijavu problem je sto neki ljudi s foruma tu stavljaju slike i traze a bonove gledo sam vecina tu preporucuje neke kurve bio sam kod nje top je a nije niko bio jer bon trazi igrice oglasi rijeka pa procitajte ja sam proso to s bonom kupio slikaj da se vidi ovo da se vidi ono ne moras sve brojeve nazove sluzbu i opet aktivira bon kuoim bon datum i vrijeme slikam ne broj ne kod nista

Ljude smeta sto sam stavio prijavu problem je sto neki ljudi s foruma tu stavljaju slike i traze a bonove gledo sam vecina tu preporucuje neke kurve bio sam kod nje top je a nije niko bio jer bon trazi igrice oglasi rijeka pa procitajte ja sam proso to s bonom kupio slikaj da se vidi ovo da se vidi ono ne moras sve brojeve nazove sluzbu i opet aktivira bon kuoim bon datum i vrijeme slikam ne broj ne kod nista
barca hitno u skolu ucit pisat, od tvog pisanja boli glava

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh