Marina dom sportova pa zaključiLokacija?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Marina dom sportova pa zaključiLokacija?
Ljudi, moram popodne do Zagreba poslovno i odmah nazad. Imate sta sigurno za preporucit ili dobra masaza sa oralnim ili komplet.
Jeben humor, top!![]()
⭐Obdaren XXL dečko - za muškarce⭐
Zgodan obdaren maser XXL nudi ONLINE DRUZENJE, SLANJE SLIKA VIDEA. (Svojih naravno) whatssapwww.oglasnik.hr
jel obrijanaAna Miramarska![]()
Vitka plavuša
Dođi kod mene i opusti si um i tijelo uz super masažice u mom ugodnom prostoru. Nazovi za detalje.www.oglasnik.hr
Bio neki dan, ima više postova o njoj, no ovaj je najbliži mojem iskustvu
Simpatična, nekih 40+ godina, komunikacija OK, potrudi se i dobro odradi posao.ZAGREB - Iskustva & recenzije
Ma Pantera je carica. Sve ove mlade droljice strpa u džep. NAravno, kontakta, oglasa i ostalog nema, radi samo stalne jel? Ili ne radi više?forum.ljubavni-oglasnik.net
B2B 50, X 50...
najcesce jejel obrijana
jbg mozda kasno odgovaram, ali Anabela (ona s onim Romom koji ju je karao) sa Španskog je na žalost umrla 5.2.2023. i nema je višeMomci jel itko bio kod ove?
![]()
Nježna djevojka
Ako si željan prirodno obdarene djevojke javi se, speak english, Ana Bela nova maserka sa slike u svom ili Vašem…www.oglasnik.hr
Jel to ona Anabela ciganka ili neka nova?
Vidim da pise da ima 80 kg kaj je za ženu masu, ali na slikama ne izgleda tak loše, a ako dobro masira, zašte ne
jbg mozda kasno odgovaram, ali Anabela (ona s onim Romom koji ju je karao) sa Španskog je na žalost umrla 5.2.2023. i nema je više
Je istina da je ona opljačkala puno ljudi (Jako glupo od nje, da njen dečko i ona nisu pljačkali ekipu imala bi više mušterija i zarađivala više, ali jbg, vjv ju je taj frajer tjerao da krade)
Ona je inače imala dosta žalosnu priču, ima sestru koja je 100% invalid i ja sam saznao pun k informacija o njoj i iskreno mi je žao da je umrla iako je znala radit sjebana sranja![]()
bez pušenja:Pozdrav ekipa, nov sam u ovome, tj. nisam se još nikada bio na erotskoj masaži pa bih vas zamolio za pomoć.
Imate li kakvu provjerenu preporuku za erotsku masažu sa sretnim završetkom u Zagrebu, ali da je cura/žena barem donekle atraktivna i ugodna (pogotovo jer nemam iskustva)? Bonus ako je strankinja i ako nudi i pušenje uz drkanje, ali ni jedno nije presudno.
Ne tražim puno, već mi je najbitnije da nije oronula i da je simpatična.
Ako imate kakav kontakt i/ili savjet za početnika, bio bih vam jako zahvalan!
Hvala frende!bez pušenja:
https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/lijepa-zena-oglas-4800952
ovo sam bio jednom ali ne sjećam se više, curka je lijepa:
https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/samo-body-to-body-oglas-4496470
Pa zna se valjda kak se kurvi placaHvala frende!
A jel znaš možda cijene ove lijepe žene?
I koja je praksa s plaćanjem? Odma na početku se plati ili tek na kraju?
Pa zna se valjda kak se kurvi placa
Lijepa žena je Anja, super žena i vrlo ugodna. Trenutno cijeni svojih 30 minuta na €80.00Hvala frende!
Molim , i drugi puta ali sada više ne pretjeruj sa pitanjima nego nazovi te pitaj djevojke sve što te zanima i nakon toga uživaj, a uživati ćeš i kod jedne i kod druge.Hvala frende!
Umrla je od srcanog udaraod čega je umrla? ...prije nekih 7/8 god sam se znao družit sa njom i njenom frendicom, znao je i cigan biti tamo... nisam imo negativna iskustva, baš suprotno ... ( plaćo sam ko bujanec za siromašne
)
... u svakom slučaju nek počiva u miru!
Ovo je klasican primjer muskarca/decka opsjednutog zenom koja se bavi/la ovim poslom. Lik zna sve o njoj, nije joj bio nikad al zna di joj je grobUmrla je od srcanog udara
Na kraju sam pozalio da ju nikad nisam upoznao/isao do nje
Uplasio sam se jer sam na forumu citao glasine da su neki dobili batine
+ njen decko Rom je bio u zatvoru i 100% znam da ima oruzje jer se slikao na FB-u sa pistoljem
+ glasine su rekle da su neki bili opljackani
Drago mi je da ti nisi imao takva iskustva, moguce da pljackaju ekipu koju ne znaju, a ako si iz njihovog kvarta te nece opljackat. Moguce da je to zapravo prava istina o tome zas je ona sjebala mnoge ljude, a specificno tebe nije.
Opet sam pozalio da nikad nisam otisao do Anabele, kad bude dan mrtvih, ici cu na njen grob i zapalit joj lampaš. Znam tocno di joj je grob
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|