Već je bilo recenzija ali evo ja pridodajem svoju:
Pružam opuštajuću medicinsku masažu na stolu i ( body to body) masažu nauljenim tijelom u ugodnom prostoru.
www.oglasnik.hr
Po meni jedna od najfer maserki u Zg, a probao sam ih dosta. Masira gola, možeš je dirati gdje hoćeš, i nudi dva tipa završetka (owo i ručni) - iako owo nudi tek kad te upozna i nakon što dolaziš neko vrijeme. Masaža je 300 vjeverica, oral 400. Ima povlaštene cijene za stalne mušterije. Dobro masira, zna što radi, sat joj je potpuno nebitan - radi dok ne svršiš. Kažem, probao sam gro maserki, ali najčešće se vratim njoj jer točno znam što mogu očekivati. Naravno, nije ni ona uvijek super volje ali nikad nije bila neljubazna ili me požurivala, gledala na sat ili me sjebala za termin. Bio sam kod nje sigurno 15 puta ako ne i više.
Za godine laže, ima 40-45 i nije neka ljepotica, ali ima velike prirodne sise i čvrsto dupe. Malo se u zadnje vrijeme udebljala, ali tko od nas nije. Drka dobro i možeš s njom pričati i reći što ti se sviđa, potrudi se da udovolji. Puši odlično i u svim pozama (nema svršavanja u usta). Kad se opusti i kad te pozna, zna se ful uživjeti. Zadnji put sam ostao sat vremena i prstenjačio je dok nije svršila, što mi je bilo prejebeno. Opet, vjerujem da je to ful rijetko i valjda se tako pogodilo.
Prostor je na zapadu šireg centra i nije bogznašto. Ima mali wc i prostor za masažu sa stolom i strunjačom na podu. Ručnici su uvijek novi i čisti i ona je uvijek otuširana kad dođeš. Ako hoćeš oral, obavezno traži da se tuširaš kod nje.
Uglavnom, definitivno joj dajem preporuku. Mislim, znam da ekipa traži savršenu 20-godišnjakinju koja radi sve ali takvih po mom iskustvu baš i nema. Starije su u praksi bolje (čast iznimkama). Zasad je po meni jedna od boljih maserki u Zg, a ako imate bolje preporuke, pišite, i ne štedite na detaljima.