Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ta Kia je baš đubre,samo pare uzima
Debela nula. Trackanje. Bez emocija, bez seksipila, bez želje, bez ikakve seksualne napetosti. Debela nula.
Žao mi je svakog centa što sam dao.
pa to ti je tako, ides tamo parkiras se u neku ulicu ako ima mjesta, uđes, legnes, isprazni jaja i izađes (možesš se tuširati naravno) i to je to, sve sto si ostalo naveo tu neces dobiti sigurno.
Debela nula. Trackanje. Bez emocija, bez seksipila, bez želje, bez ikakve seksualne napetosti. Debela nula.
Definitivno nije tako. Imate ovdje na forumu više od nekoliko cura koja će vas ili dobro izmasirati, ili dobro napaliti, a bogme ima cura kod kojih se dobije oboje.pa to ti je tako, ides tamo parkiras se u neku ulicu ako ima mjesta, uđes, legnes, isprazni jaja i izađes (možesš se tuširati naravno) i to je to, sve sto si ostalo naveo tu neces dobiti sigurno.
Šteta ali tako je.
Točno, vi ste u pravu.Definitivno nije tako. Imate ovdje na forumu više od nekoliko cura koja će vas ili dobro izmasirati, ili dobro napaliti, a bogme ima cura kod kojih se dobije oboje.
Niti jedna ne zna masirat,sve je trackanje bez vezeDefinitivno nije tako. Imate ovdje na forumu više od nekoliko cura koja će vas ili dobro izmasirati, ili dobro napaliti, a bogme ima cura kod kojih se dobije oboje.
A kakva je ona crna u tom salonu, oglas Irena?
Ima neko broj od deje ?A jebi ga, ocito se neceg moram odreknut ak zelim dobru masazu
Radje bi da ima sexipila, al sta da radis.
Cak mi ni ne treba pusenje, i drkica je dovoljna hahah.
0957483342Ima neko broj od deje ?
Tnxx…dal neko mozda zna bila je jedna curka prije na domu sportova vece cice cak je jedno vrijeme bila i u novom zgu u potkrovlju ak se dobro sijecam i mislim da je imala par tetovaza0957483342
Nisam pitao za nju. Nisam ni znao da je ima.A kakva je ona crna u tom salonu, oglas Irena?
Pitao prije, ali nema odgovoraU vašem prostoru mazna dama traži gospodina za povremene susrete. SMS isključen!
U vašem prostoru nježna i mazna dama traži galantnog gospodina za povremene susrete i masaže. SMS isključen!www.oglasnik.hr
Jeli tko iskusio ovu damu?
vjerojatno nije toliko popularna jer nema svoj prostorPitao prije, ali nema odgovora
A meni paše tako nešto starije, punije, da dodje do hotela. Budem zvao i provjerio (i reskirao).vjerojatno nije toliko popularna jer nema svoj prostor
Tel: 064/677-677
|
|
|
|