Dea ti je kaj se masaze tice top. Dobro ga i popusi, ali seksipila nemaPoslao sam Dei poruku jer koliko vidim ona jedina masira kak se spada. Ak se javi, napisem i ja recenziju.
Hvala momci na preporukama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dea ti je kaj se masaze tice top. Dobro ga i popusi, ali seksipila nemaPoslao sam Dei poruku jer koliko vidim ona jedina masira kak se spada. Ak se javi, napisem i ja recenziju.
Hvala momci na preporukama.
A jebi ga, ocito se neceg moram odreknut ak zelim dobru masazuDea ti je kaj se masaze tice top. Dobro ga i popusi, ali seksipila nema
Ovo je recenzija za B2B ili?![]()
Crvenokosa 30
Pružam senzualnu masažu u svom prostoru. Za ostale informacije nazovite!www.oglasnik.hr
Crvenokosa je dobro poznata Lara, nekad iz Horvaćanske. Sad je u Utrinama.
Otišao sam jer mi je u sjećanju bilo okej kod nje prije nekoliko godina, ali ovoga puta je sve bilo nekak bezveze.
Cura jest pristojna, čista i korektna oko dolaska i dočeka, ali ne nudi erotike ni za napunit čajnu žlicicu.
Dok masira pusti neki radio gdje u pola masaže slušaš Plenkovića... Na metar od stola se suši njen obični veš i ručnici, odmah pokraj gableca na kuhinji... Sve jedan minijaturni sobičak. Svjetla nisu nimalo prigušena, sunce piči kroz rolete, ništa po sobi ne miriši zanosno, štimung bez trunke seksipila, a njen odnos je fejk pristojnost i ništa više. Masaža čvrsta, ali jednolična, bez stenjanja i napaljivanja.
Onak, došo si nekoj maloj iz kvarta kaj renta 20 kvadrata da ti se istrlja, izdrka i bježi van.
Nisam pitao za više jer mi se uistinu nije dalo, a i sjećam je se malo zgodnije. Sada sama za sebe kaže da je "malo jača", a ko voli ljepuškasta lica i ne voli tetovaže se neće baš usrećit.
Mislim da je bilo 60 za 30min.
A evo, navodno Dea oce uzet i kasno navecer, al ne mogu ti rec iz prve ruke jer ju je nemoguce dobitJel znate koju da radi kasno navecer? Danas cu bit u gradu oko ponoci pa ono...
Ne znam, ja pokusavam vec 3 dana. Nekako mi se cini da mozda ima novi broj....Deu treba rezervirati unaprijed, a nisam tocno siguran u vrijeme pa mi bezveze...
Poruku treba poslat, a ne zvatNe znam, ja pokusavam vec 3 dana. Nekako mi se cini da mozda ima novi broj....
Jesam, slao sam poruke. Nula bodova.Poruku treba poslat, a ne zvat
prvo zovi da vidiš jel je broj uključen, onda šalji poruku... ak je onak koda je zauzeto-0 bodovaNe znam, ja pokusavam vec 3 dana. Nekako mi se cini da mozda ima novi broj....
pričaš o onoj plavoj Anabeli duge plave kose čudna u faci sa dosta šminke cca 22 godina ? Jel moguće da je ona umrla kod nje sam bio prije cca 2 godinejbg mozda kasno odgovaram, ali Anabela (ona s onim Romom koji ju je karao) sa Španskog je na žalost umrla 5.2.2023. i nema je više
Je istina da je ona opljačkala puno ljudi (Jako glupo od nje, da njen dečko i ona nisu pljačkali ekipu imala bi više mušterija i zarađivala više, ali jbg, vjv ju je taj frajer tjerao da krade)
Ona je inače imala dosta žalosnu priču, ima sestru koja je 100% invalid i ja sam saznao pun k informacija o njoj i iskreno mi je žao da je umrla iako je znala radit sjebana sranja![]()
je, sig sam da je onapričaš o onoj plavoj Anabeli duge plave kose čudna u faci sa dosta šminke cca 22 godina ? Jel moguće da je ona umrla kod nje sam bio prije cca 2 godine
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|