nitko nikad nije bio kod nje, jer je fake
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
al ak ti se da, javijoj se na wapp, malo se zezas, trazi da ti posslje koju fotku, pa kad veli da treba bon onda baj baj
Ok tnx.nitko nikad nije bio kod nje, jer je fake
Pročitaj malo forum . Melisa , je isto kao i Anja ili Brineta . Krezuba baba koja ima 4-5 različitih oglasa svaki dan . Nemam volje sad izvlačiti oglase , imate sve na forumu pa tražite . Uglavnom , izbjegavaj .
ovo mi se čini bio jedno vrijrmd dugo oglas s userom Melisa, milfica na Savici bila, zvao je par put ali nisam se uspio dogovorit prijd korone još...Jel bio tko nedavno?
DaJel ovo Poljakica?Ljubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Mamicu ti prevarantsku lopovsku. Reklamiraš samog sebe da ti plaćaju bonove pa ih onda blokiraš. Napuši se majmune. PREVARA TEŠKA!!!!!Pozz ekipa da vam javim samo, evo vec drugi put sam bio kod redberries one agencije s instagrama, prvo u Rijeci sad u Splitu, sve po dogovoru, djevojke sa slike, rade posao a vidim da dolaze ruskinje i brazilke na novo pa vam javim i to ako otidjen
Prevario te klinacMamicu ti prevarantsku lopovsku. Reklamiraš samog sebe da ti plaćaju bonove pa ih onda blokiraš. Napuši se majmune. PREVARA TEŠKA!!!!!
jel netko bio vec? da si ne napravim sramotuMasaža Zagreb (@masaza_zagreb_) • Instagram photos and videos
648 Followers, 63 Following, 12 Posts - See Instagram photos and videos from Masaža Zagreb (@masaza_zagreb_)instagram.com
Da li netko zna sta o ovoj
Ja sam bio. Bio sam više putaMail glasi mala vragolanka 46 godina vecih atributa gajnice je li bio tko
Kakva je kak je bilo jesi zadovoljan sa uslugomJa sam bio. Bio sam više puta
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|