ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

ovo mi se čini bio jedno vrijrmd dugo oglas s userom Melisa, milfica na Savici bila, zvao je par put ali nisam se uspio dogovorit prijd korone još...Jel bio tko nedavno?

ovo mi se čini bio jedno vrijrmd dugo oglas s userom Melisa, milfica na Savici bila, zvao je par put ali nisam se uspio dogovorit prijd korone još...Jel bio tko nedavno?
Pročitaj malo forum . Melisa , je isto kao i Anja ili Brineta . Krezuba baba koja ima 4-5 različitih oglasa svaki dan . Nemam volje sad izvlačiti oglase , imate sve na forumu pa tražite . Uglavnom , izbjegavaj .

Becari nisam bio sad vec neko vrijeme.. dns eto naso vremena i prozujo sve jedno dva sata ali mi i dalje treba vasa pomoc pa ako imate kakvu preporuku jer ovo sve sto sam vidio na po i na forumu te nazvo dns.. je penis haha
Pa malo pomoci 😃

Jel ima koja da voli divlji sex, nabijanje i da uživa da nije ko od stakla pa čim malo stisneš sisu il ubrzaš tempo odma cendra a da nije dominantna boginja

Pozz ekipa da vam javim samo, evo vec drugi put sam bio kod redberries one agencije s instagrama, prvo u Rijeci sad u Splitu, sve po dogovoru, djevojke sa slike, rade posao a vidim da dolaze ruskinje i brazilke na novo pa vam javim i to ako otidjen
Mamicu ti prevarantsku lopovsku. Reklamiraš samog sebe da ti plaćaju bonove pa ih onda blokiraš. Napuši se majmune. PREVARA TEŠKA!!!!!

Molio bi preporuku za jedno 2-3komda(jer koliko sam skužio ne javljaju se) koji dolaze doma a da su ok. Za prvi puta je pa želim ovako da je moj prostor

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh