Da sise su joj brutalne.Nisam bio, al bilo je komentara. Ima vise od 45, zna zvat nakon nekog dana jel mislis opet doc i slicne situacije. Nije za preporuku nista osim ogromnih sisa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da sise su joj brutalne.Nisam bio, al bilo je komentara. Ima vise od 45, zna zvat nakon nekog dana jel mislis opet doc i slicne situacije. Nije za preporuku nista osim ogromnih sisa.
Ta je prije cca mjesec dana imala 47,pa 35,43 itd. Svaki oglas napiše druge godine.https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/novo-neodoljiva-35-god-ozbiljni-samo-oglas-4740047
Pozdrav, jel netko probao ovu zenu? Kakva je ?
Da. Po slikama se cini cca 50 godina..Ta je prije cca mjesec dana imala 47,pa 35,43 itd. Svaki oglas napiše druge godine.
Pa tolikim sisama treba najmanje 50 godina da narastuDa. Po slikama se cini cca 50 godina..
subotom ti većina ne radi...Ljudi zvao ove dvije:
Anna
Djevojka 23 godine nudi masaže u svom prostoru, 170/55,grudi 3. Bez SMS-a,WhatsApp-a ne dopisujem se I ne citam…www.oglasnik.hr
Loren - Sexy mačkica 25 g.
Loren - Sexy mačkica 25 g., 165 cm, ispunjava sve tvoje vruće snove u vlastitom prostoru. MOJE SLIKE 100%www.oglasnik.hr
ali sve su isključile mob, vjv su skupile dovoljno para. Je li ima koja s PO da je zgodna, i da drži do higijene, ili opet da idem na ege?
subotom ti većina ne radi...
Ova ti je poznata teta, zadovoljava uvjete da je zgodna i higijenična...slika njena, mršava i kvarcana, lijepo tijelo, faca taktak, zabavna i pričljiva, ofličan BJ. Nisam bio dugo, pa ne znam cijenu, cca 70 za pol tjuke...
Ima sigurno prek 50, prije 10 god je imala oglas s 42 a već je tad bila starija !Ta je prije cca mjesec dana imala 47,pa 35,43 itd. Svaki oglas napiše druge godine.
Vruca Ana?je tako bio oglas?Ekipo. Jel bio tko kod Ane iz Prečka. Imam dogovor za peta
Dobio sam broj tak da neznam koji je bio oglas. Ima 35godinaVruca Ana?je tako bio oglas?
Ako je to ona neces pozaliti!Dobio sam broj tak da neznam koji je bio oglas. Ima 35godina
Vidjet ću u petak. 1h 100euraAko je to ona neces pozaliti!
Uzivaj!Vidjet ću u petak. 1h 100eura
Budem javio kak je bilo. Ukratko opišemUzivaj!
Da..njamJel se to Marinica vratila?!
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|