U inbox ti saljemMože. Apsolutno...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U inbox ti saljemMože. Apsolutno...
Jel i dalje u zaprudu ili, da ju ne zovem bzv samo radi toga ?Jel se to Marinica vratila?!
![]()
Moze i meni brojNemam link al imam broj ako hoces!
Jel je to onaJel se to Marinica vratila?!
![]()
Kakva jeJel je to ona
Znaci preporuka...Da, ona je to...drkači,odite pa vidite,sto pitanja budete postavili i na kraju nikud otisli
DefinitivnoZnaci preporuka...
Ti si neki lokalni guru ovdje . Snažan momak , pun sebe ?Da, ona je to...drkači,odite pa vidite,sto pitanja budete postavili i na kraju nikud otisli
On je glavni ispitivač ovdje, ulaze mu u teritorij...ima 500 postova od toga 2 i pol recenzijeTi si neki lokalni guru ovdje . Snažan momak , pun sebe ?
Tako sam si i mislio , sad mi je lakše , mislio sam da sanjam , a sad sam uvjeren da je ipak zbilja .On je glavni ispitivač ovdje, ulaze mu u teritorij...ima 500 postova od toga 2 i pol recenzije
Jel bio tko kod nje u zadnje vrijeme kad sam pr puta vidio da izade oglas ili netko koristi njene slike??Ima sigurno prek 50, prije 10 god je imala oglas s 42 a već je tad bila starija !
Nemoj nam nista javit. Poštedi nasPozz ekipa da vam javim samo, evo vec drugi put sam bio kod redberries one agencije s instagrama, prvo u Rijeci sad u Splitu, sve po dogovoru, djevojke sa slike, rade posao a vidim da dolaze ruskinje i brazilke na novo pa vam javim i to ako otidjen
Boli vas kita tko sam ja,brinite svoje brige,koliko imam postova,,mene ne jebe koliko ih imas ti ni bilo tko drugi
A gdje tek tinaA gdje nam je Laura Madmozel s Laništa…nedostaje na ovoj našoj već ultra siromašnoj sceni
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|