Moze neki kontakt...mail ne radi... ako nije problemmala vragolanka. Zena 45 godina kaze. BBW je.
Da li je bio neko?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze neki kontakt...mail ne radi... ako nije problemmala vragolanka. Zena 45 godina kaze. BBW je.
Da li je bio neko?
Je li istina da radi kao domina ili lažeMoze neki kontakt...mail ne radi... ako nije problem
Mala sve radi osim anala. Idem k njoj jedno 2 godine.Je li istina da radi kao domina ili laže
Koja je ta?Mala sve radi osim anala. Idem k njoj jedno 2 godine.
Mala vragolanka 44Koja je ta?
Prije nego pitam, je li bio itko kod... evo moja recenzija za:
-> https://forum.ljubavni-oglasnik.net/threads/zagreb-iskustva-recenzije.1431/page-334Ćao ! ! !
Družila bih se u tvom ili mom prostoru uz diskreciju. Brineta 26. Slike autentične.www.oglasnik.hr
Eh sad, je li itko bio kod?:
Vrhunsko opuštanje i masaže Mia 25
Izazovna plava djevojka 25 godina pruža ugodna druženja ( moj ili vas ) prostor uz strogo zajamčenu diskreciju bez…www.oglasnik.hrIvona 24
Simpatična i vitka plavuša nudi opuštanje i diskreciju galantnoj i urednoj gospodi.www.oglasnik.hrSenzualna plavuša ! ! !
Senzualna plavuša u erotskom rublju + visoke potpetice. Diskrecija 100%. zabavimo se zajedno. Bez SMS-a (ne čitam ih)www.oglasnik.hrDjevojka za druženje. . .
Družila bih se sa situiranim gospodinom. Moj prostor. Slika je moja.www.oglasnik.hr
Jel znaš kakvu u broduBok ekipa!
Pitanje po vama od starijih Ana Rudes ,Red Sonja, Ivana Hercegovka ili Lucija? ,kod CP sam bil odlicna al mi prekratko! Jel neka od ove 4 daje na dulje od pol sata ? i po vama koje je best of.
Ajd ok, dao sam si truda i prokopao pa ako imas snage i volje slobodno pomogni s rupama..Ne zelim te razočarati , ali za sve ovo sto si polijepio već imaš debelo štivo ovdje na forumu . Znaci da moramo naučiti koristiti tražilicu .
Jel znaš koju u broduAjd ok, dao sam si truda i prokopao pa ako imas snage i volje slobodno pomogni s rupama..
Evo i za ostale moj research..
Senzualna navodno moze proci prema ovome ok:
ZAGREB - Iskustva & recenzije
Problem je u tome, da ljudi tu samo ljepe oglase i pljuju pet riječi, i to je to. Nekakva tabela podatka na početku, kao kod mene, ne rade drugi. I onda malo više nego omjer SMSa? Ma kakvi. Tak bi se i puno lakše našlo stvari... Ali dobro. Neke stvari nebudu išle u neke glave. ;) Zaljepio sam...forum.ljubavni-oglasnik.net
Crna-i-plava, ima dosta ? komentara, ali svi nagadjaju da su to neke 2 sa Kajzerice. Nisam imao ni blizu istu pricu kao ovaj na telefonu: https://forum.ljubavni-oglasnik.net/threads/masaža-kajzerica-crna-i-plava-obratite-pažnju-na-prevaru.2691/, ali moze bit da jesu te..
Ima dosta Ivona po forumu, ali za ovu sa linka nisam nista nasao, isto kao ni za Miu.
Spominju se neke Mije, ali ne mogu znati je li to ta, ne vidim slicne slike ni brojeve.
Za djevojku za druzenje aka Alex nasao da je dobra:
ZAGREB - Jel bio tko?
Nisam bio, al bilo je komentara. Ima vise od 45, zna zvat nakon nekog dana jel mislis opet doc i slicne situacije. Nije za preporuku nista osim ogromnih sisa. Da sise su joj brutalne😉.forum.ljubavni-oglasnik.netOvaj zadnji link kaze da je Nives bolja, iako dosta starija. Sad mi je zao sto sam isao kod ove Ćao umjesto da probam sigurno, ali nema veze, barem sam trenirao izdrzati pola sata.ZAGREB - Iskustva & recenzije
https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/djevojka-23-god-oglas-5015807 091/563-2421 Lokacija Sigečica Zvao danas...javi se neka promukla stara baba...bio u šoku malo....reko joj da mi ne zvuči kao da ima 23 god....ona kaže da uslugu pruža druga cura, 23 god...kaže 400 glodavaca klasika, pola...forum.ljubavni-oglasnik.net
Za fatalnu sam nasao da je u Frankopanskoj i to je to. Ima neka Maša za ispunjenje fetiša od prije par godina, ali ne mogu znati je li to ista ova.
Samo brojJel znaš koju u brodu
Kriva tema.Jel znaš koju u brodu
Prije par dana oglas je bio normalanNe odgovara na poruke
Kaj si bio?To je ona kristina skocibusic mislim da je iz vinkovaca mala je retardirana nadrogirana higijena jako upitna bolje ne ici kod nje
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|