I mene zanimaDa li je tko bio kod nje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I mene zanimaDa li je tko bio kod nje?
I još da je pojedem umjesto vasI mene zanima
Pa ako si gladan,jedi.I još da je pojedem umjesto vas
Da li je tko bio kod nje?
Jeste jadnici pojedini ne sviPa ako si gladan,jedi.
prva recenzija u linkuZAGREB - Iskustva & recenzije
Takoder i mene zanima, nemora bit nuzno mlado ali i da nije gabor, samo da je uredna dlakava maca Ma moze i malo starije,nije problem…upravo tako,samo da je uredna i čista(odron me ne zanima)forum.ljubavni-oglasnik.net
Ne idi moj savijetDa li je tko bio kod nje?
Ti imaš neki poremećaj ? Koji ti je kurac ? Daj prolistaj malo po forumu .poz moze i meni od Đurđe s Remize profil hvala ti unaprijed
Plavokosa Laura se da spankat, čokat i heirpulat, s tim da traži obostrano da i ona malo divlja... pljunut će ti na kurac kad ga puši, mislim da kod nje za sve postoji cjenik pa se dogovotišDal netko zna neku sa kojom bi se moglo dogovorit malo "brutalniju" akciju.
Znači lagani slapping, choke, hair pull, spit itd., ništa opet pretjerano, sve u granicama normale.
Ne hodam kod naših baš tak da nisam upućen koja bi to radila, vjerojatno za tako nešto bi trebao prvo upast u neki krug stalnih, da te upozna, nezz baš dal bi koja pristala na to prvi puta. Naravno platio bi više za to, njezin izgled za tako nešto mi i nije previše bitan (al opet da nije neki smrdljivi odron).
Može info i u poruke, ako netko ne želi javno otkrit koja to radi.
Jel bi htio nama koji ne poznajemo riječi, Čokat, Heirpulat, objasniti kaj to znači.Plavokosa Laura se da spankat, čokat i heirpulat, s tim da traži obostrano da i ona malo divlja... pljunut će ti na kurac kad ga puši, mislim da kod nje za sve postoji cjenik pa se dogovotiš
čokat: choke(at) - primit za vrat i gušit meni osobno užasJel bi htio nama koji ne poznajemo riječi, Čokat, Heirpulat, objasniti kaj to znači.
A sta mislis majketi ?
iskustva...traži keš, ne bonove....
pa kažem da nisu bonovi već keš....pa da vidim od ekipe jel ima iskustva....A sta mislis majketi ?
bonovi,ja se kao dogovorio s njom...Langov trg,kažem joj da sam kod INA pumpe i kaže ona meni kupi jednokratnu uplatnicu i donesi,hahhahapa kažem da nisu bonovi već keš....pa da vidim od ekipe jel ima iskustva....
pa kazes kupio sam evo nosimbonovi,ja se kao dogovorio s njom...Langov trg,kažem joj da sam kod INA pumpe i kaže ona meni kupi jednokratnu uplatnicu i donesi,hahhaha
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|