Pogledal sam na jubitube kak pleše na štangi, ženska je bezveznjačaTo je ona kristina skocibusic mislim da je iz vinkovaca mala je retardirana nadrogirana higijena jako upitna bolje ne ici kod nje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pogledal sam na jubitube kak pleše na štangi, ženska je bezveznjačaTo je ona kristina skocibusic mislim da je iz vinkovaca mala je retardirana nadrogirana higijena jako upitna bolje ne ici kod nje
Da to je ta ma to je poremeceno u glavi dalje od tog...Pogledal sam na jubitube kak pleše na štangi, ženska je bezveznjača
Nije on nigfje bio ,al sve komentira negativno ,zaoravo seronjaKaj si bio?
ok ne budem išao hvalaTi imaš neki poremećaj ? Koji ti je kurac ? Daj prolistaj malo po forumu .
Koji je njezin oglas ?Jeste bili kod Marine Zapruđe otkad se vratila?
To sam prvo napravio ali ništa ne izbacujeUpisi gore u trazilicu Marina Zaprudje pa ces valjda nesto naci...mozda sad ima drukciji oglas i slike nego prije,neznam
Jel tko bio sa ovima neka iskustva ? Hvala unaprijed
Striptiz❤ 🎸momačke i masaža, samo. Kod vas, t your place only ❤ ! Slike moje !❤
🛑❌❌SEX STROGO ISKLJUČEN ❌❌🛑 Momačke privatno kod vas, te masaže u vašem diskretnom prostoru te hotelu. Djevojka…www.oglasnik.hr
Atraktivna Tamara
Atraktivna Tamara. Manekenski tip, dolazi isključivo u vas prostor. Molim bez smswww.oglasnik.hr
Teodora slike 100% prave !
Teodora 28 god., nema prostor - dolazim kod vas. Molim poziv - ne odgovaram na SMS. SLIKE 100% MOJE, Bez neugodnih…www.oglasnik.hr
Za tmurne dane i besane noći !
Nina 168/56/3, 34 god., družila bi se sa situiranom gospodom. Isključivo Vaš prostor. 100% diskrecija. MOLIM BEZ SMS-a.www.oglasnik.hr
Atraktivna Lana
Atraktivna Lana, nudi ugodno druženje u dvoje, isključivo u Vašem prostoru.www.oglasnik.hr
Tina 23 g.
Zgodna mlada brineta, isključivo Vaš prostor. Slika moja. Diskrecija 100%. Zagrebwww.oglasnik.hr
Hvala
Aj sto ima fobije nego sto je glupa ko kurcina i misli se zarazit preko masiranja,Ovu prvu zaobiđi u širokom luku. Najbizarnije iskustvo koje sam imao.Striptiz❤ 🎸momačke i masaža, samo. Kod vas, t your place only ❤ ! Slike moje !❤
🛑❌❌SEX STROGO ISKLJUČEN ❌❌🛑 Momačke privatno kod vas, te masaže u vašem diskretnom prostoru te hotelu. Djevojka…www.oglasnik.hr
Ženska je zgodna iako ima, prije bih rekao 43, a ne 33 godine. Na telefonu je zvučala pristojno, jedino mi je bilo čudno što traži samo 40 eura. Al mislim si možda je to cijena za masažu bez skidanja, pa kako to već ide nadoplata za toples, pa nadoplata da se skroz skine... Ajd mislim si idem vidjeti, pa ako nisu njene slike okrenut ću se i otići.
Dođem kod nje i vidim da je fakat zgodna žena, malo jača ali nije debela i slike bi mogle biti njene iz mlađih dana , apartman čist, sve super i opet veli 40 eura je cijena i da gola masira. Još uvijek mi nije bilo jasno u čemu je trik, ali vrlo brzo saznah.
Dakle skine se ona i veli mi samo sekundu pričekaj da odem do wc-a. Izlazi iz wc-a s gumenim rukavicama na rukama. O jebote, mislim si koji k. Pa rekoh šta je to, šta masiraš s rukavicama? Da, veli ja vodim računa o higijeni. A kako vodi računa o higijeni ne smijem je ni dirati .
Dakle, žena je žešći bakteriofob. U jednom trenutku sam je slučajno dotaknuo nogom, skočila je ko oparena, maknula se od mene i rekla mi: "skupi noge i odmakni se malo".
Fakat ne kontam ženu. Zašto se bavi tim poslom ako ima takve fobije.
Čisto sumnjam da ima i jednog stalnog klijenta, nema šanse da joj netko opet dođe. Da mi ponudi za 10 eura, ne bih ponovno otišao. Osjećao sam se kao na operacijskom stolu. Jedva da mi se digao. Onako polovično. To mi se još nije desilo s tako zgodnom ženskom.
Od sada ako mi je cijena sumnjiva, odustajem. Ali jebi ga, svako iskustvo se plaća.
Evo da se i ja javim maloooo osvrta
1. PANTERA
Žena profesionalna,čista,uredna! Zna posao!
2. CRNKA 40god (Lanište)
Akcija 6/10, pušenje trudi se…7.5/10
Ponovit neću… izgled tj god - bliže 50 neg 40!
Opcija pola sata i sat
3. Zapruđe - RUŽA
Masaža telefonski dogovor, došao tamo… dogovorili sve, higijena upitna, ponovit vise ne! Isključivo zbog higijene! A voli se jebat vise nego sto ja volim hladnu pivu mrknut!!
4. Masaža (kod Arene,BOTINEC)
Mlada curka, 20 god… nema slike nema tona vise nikad. Razočaran sam
5. Sara - MILF
Godine rade svoje, dobar milf… prolazi, vratio bih se
Molim Vas prijedlog za mlađe sto ima u ponudi,a da je uredno,čisto!!!! Hvalaaa
Jel to oglas ove plavuše na Borovju?Imaš plavušu u 20-ima u Borovju. Mislim da je komplet 60 ili 70 €. Sve sa kondomom. Puši osrednjeg a možeš ju žešće jebati. U faci jako zgodna, slatkiša
Anna
Djevojka 23 godine nudi masaže u svom prostoru, 170/55,grudi 3. Bez SMS-a,WhatsApp-a ne dopisujem se I ne citam…www.oglasnik.hr
Ova kod Arene dobro kažeš masaža i body nula bodova ali je fakat zgodna.
i mene zanima?Ugodno druženje🥰😍🥰😍
Nježna 46 god.160/58/3 pruža ugodna druženja uz 100% higijenu i diskreciju.!Slike 100 % moje !Bez poruka molim !www.oglasnik.hr
Jel bi tko?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|