ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bio ja iz zezancije, jaja bila puna, a u zadnje vrijeme me hvatao neki fetiš curvy angelsa.. Nazvao curu, dogovor bio lak (za razliku od nje :p), nisam ništa čekao ispred lokacije, tarifa 70/30 - malo previše za curu njezinih gabarita, al reko plavuša je, ista kao na slici u faci tako da je ljepuškasta ako se mene pita. Bila bi bomba da skine jedno 50kg. Uglavnom cura je kulturna, oral bez - ništa posebno, da se nabijati i mijenjati poze, end na guzu ili po sisama, ne radi anal, nema kiss.
Alal ti Vera :)

Bok, tražim neku stvarno mladu, do 25 godina. Gledam po plavom pa sve na bonove.. Znate mozda koju koja je ok? Pregledao sam puno foruma ali...
Hvala :)

Pise 21 na oglasu, u stvarnosti 24. Imaš i od mene i od ostalih dosta recenzija po forumu.

Bio ja iz zezancije, jaja bila puna, a u zadnje vrijeme me hvatao neki fetiš curvy angelsa.. Nazvao curu, dogovor bio lak (za razliku od nje :p), nisam ništa čekao ispred lokacije, tarifa 70/30 - malo previše za curu njezinih gabarita, al reko plavuša je, ista kao na slici u faci tako da je ljepuškasta ako se mene pita. Bila bi bomba da skine jedno 50kg. Uglavnom cura je kulturna, oral bez - ništa posebno, da se nabijati i mijenjati poze, end na guzu ili po sisama, ne radi anal, nema kiss.
Ima za mjesiti ha

U kojem je djelu grada? Jel blizu autobusnoga kolodvora?

Bio ja iz zezancije, jaja bila puna, a u zadnje vrijeme me hvatao neki fetiš curvy angelsa.. Nazvao curu, dogovor bio lak (za razliku od nje :P), nisam ništa čekao ispred lokacije, tarifa 70/30 - malo previše za curu njezinih gabarita, al reko plavuša je, ista kao na slici u faci tako da je ljepuškasta ako se mene pita. Bila bi bomba da skine jedno 50kg. Uglavnom cura je kulturna, oral bez - ništa posebno, da se nabijati i mijenjati poze, end na guzu ili po sisama, ne radi
Bio ja iz zezancije, jaja bila puna, a u zadnje vrijeme me hvatao neki fetiš curvy angelsa.. Nazvao curu, dogovor bio lak (za razliku od nje :P), nisam ništa čekao ispred lokacije, tarifa 70/30 - malo previše za curu njezinih gabarita, al reko plavuša je, ista kao na slici u faci tako da je ljepuškasta ako se mene pita. Bila bi bomba da skine jedno 50kg. Uglavnom cura je kulturna, oral bez - ništa posebno, da se nabijati i mijenjati poze, end na guzu ili po sisama, ne radi anal, nema kiss.
Zaslužio si dobar gablec 💪👍

Rekao si da tražiš mlađe od 25 god, ova je mlada ali nije mršava. Inače koliko sam ja vidio sve mlade i mršave su neke narkomanke i upitne higijene, tako da teško da ćeš naći.
Hvala puno, ovu sam videl da... Al. Trazim neke da ima malu guzu... Mozda i kaka godina vise nije problem, samo da nije 50 odma... Hvala jos jedan put. Bio sam kod Pantere vec i ona mi je bomba.. Mala guzica, dobro tjelo...

Rekao si da tražiš mlađe od 25 god, ova je mlada ali nije mršava. Inače koliko sam ja vidio sve mlade i mršave su neke narkomanke i upitne higijene, tako da teško da ćeš naći.
Možeš malo opisat ovu guzatu....kaj radi o sl

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh