Zvonac, dopusti privat message da ti se javim ili ti zapocni na mom profilu. Trebam te nekaj pitat, ne bi javno.kume imaš borbeni zadatak da to izvidiš, riješiš i javiš![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zvonac, dopusti privat message da ti se javim ili ti zapocni na mom profilu. Trebam te nekaj pitat, ne bi javno.kume imaš borbeni zadatak da to izvidiš, riješiš i javiš![]()
Pa da... Trazim mrsavije :"D
Buraz i javno si anoniman, zkj bi se bojao pitat "javno" kad te nitko ne poznaje.Zvonac, dopusti privat message da ti se javim ili ti zapocni na mom profilu. Trebam te nekaj pitat, ne bi javno.
Pa da... Trazim mrsavije :"D
Hvala puno, ovu sam videl da... Al. Trazim neke da ima malu guzu... Mozda i kaka godina vise nije problem, samo da nije 50 odma... Hvala jos jedan put. Bio sam kod Pantere vec i ona mi je bomba.. Mala guzica, dobro tjelo...![]()
Anna
Djevojka 23 godine nudi masaže u svom prostoru, 170/55,grudi 3. Bez SMS-a,WhatsApp-a ne dopisujem se I ne citam…www.oglasnik.hr
Rekao si da tražiš mlađe od 25 god, ova je mlada ali nije mršava. Inače koliko sam ja vidio sve mlade i mršave su neke narkomanke i upitne higijene, tako da teško da ćeš naći.
Onda imaš ovuHvala puno, ovu sam videl da... Al. Trazim neke da ima malu guzu... Mozda i kaka godina vise nije problem, samo da nije 50 odma... Hvala jos jedan put. Bio sam kod Pantere vec i ona mi je bomba.. Mala guzica, dobro tjelo...
Zbog prirode pitanja. Spominju se imenaBuraz i javno si anoniman, zkj bi se bojao pitat "javno" kad te nitko ne poznaje.
Dobra pickaOnda imaš ovu
![]()
Ima sto u Zadru i okoliciDobra picka
Možeš malo opisat ovu guzatu....kaj radi o sl![]()
Anna
Djevojka 23 godine nudi masaže u svom prostoru, 170/55,grudi 3. Bez SMS-a,WhatsApp-a ne dopisujem se I ne citam…www.oglasnik.hr
Rekao si da tražiš mlađe od 25 god, ova je mlada ali nije mršava. Inače koliko sam ja vidio sve mlade i mršave su neke narkomanke i upitne higijene, tako da teško da ćeš naći.
Dobra picka
Meni se ta uopće ne javlja, je li aktivna još?Onda imaš ovu
![]()
Ma nisam ja bio, al možeš u tu tražilicu stavit link tog oglasa, inače kažu da je dobra, 70€ komplet, možeš nabijat.Možeš malo opisat ovu guzatu....kaj radi o sl
Vrijedi 70Ma nisam ja bio, al možeš u tu tražilicu stavit link tog oglasa, inače kažu da je dobra, 70€ komplet, možeš nabijat.
Možeš malo opisat ovu guzatu....kaj radi o sl
Ma nisam ja bio, al možeš u tu tražilicu stavit link tog oglasa, inače kažu da je dobra, 70€ komplet, možeš nabijat.
Cuj ovu debeli jos stavi svoju sliku face kakva debilana hahahaah
Odi kod one male kim kad stavi oglas ona ti je sitna visoka 165 ima 48kg sise silikoni 3 lijepe i prejebeno dobra je u seksu qli ces za to platiti malo vecu cifru od 70 euraHvala puno, ovu sam videl da... Al. Trazim neke da ima malu guzu... Mozda i kaka godina vise nije problem, samo da nije 50 odma... Hvala jos jedan put. Bio sam kod Pantere vec i ona mi je bomba.. Mala guzica, dobro tjelo...
Mislim da niti jedna ne daje besplatno koju znamo.Sutra Zagreb, ima li neka free? DM
Poz, može i meni brojNemam link al imam broj ako hoces!
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|