Sisata i guzata
Well-known member
I to u zelenoj haljini...Pa kad su odroni.. Meni je trebao 1 oglas kad sam pocela raditi sama da ponovno steknem poznate... 1 oglas.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I to u zelenoj haljini...Pa kad su odroni.. Meni je trebao 1 oglas kad sam pocela raditi sama da ponovno steknem poznate... 1 oglas.
Ti nisi konzument njihovih usluga. Tako da ovo tvoje epitetiranje je tracanje. Rekla-kazala. .Pa kad su odroni.. Meni je trebao 1 oglas kad sam pocela raditi sama da ponovno steknem poznate... 1 oglas.
Apsolutno, jebite sto god vam volja ali ne tjerajte mene da za odrona kazem da je top picka...Ti nisi konzument njihovih usluga. Tako da ovo tvoje epitetiranje je tracanje. Rekla-kazala. .
Kao sto si jucer rekla: Svaka roba ima svog kupca. Ja bi dodao jos da Svaka budala ima svoje veselje.
Ma tko te tjera? Sama se tjeras ,))))Apsolutno, jebite sto god vam volja ali ne tjerajte mene da za odrona kazem da je top picka...
Mozda onih kojima je dovoljan 1 oglas..Na kraju smo zakljucili da ipak ima(jako malo) i dobrih cura na p.o?
Kao ti jel?Mozda onih kojima je dovoljan 1 oglas..
Samo imam svoj nacin koji je jbg... Ljudima zanimljiv...Da ne mislite da se opet hvalim ja sebe ne ubrajam u top kategoriju niti u bilo kakvu drugu..

Nekima je zanimljivo lizat stopala, nekima da ih se tuce, ima i takvih da im je zanimljivo jebat tebe. Sto ljudi, sto cudiSamo imam svoj nacin koji je jbg... Ljudima zanimljiv...

Evo tebi je recimo bilo zanimljivo dva puta al te nisam pustilaNekima je zanimljivo lizat stopala, nekima da ih se tuce, ima i takvih da im je zanimljivo jebat tebe. Sto ljudi, sto cudi

Ja sam jedini kojeg si zvala da ti svrsim u guzu ali mi nisi napeta pa nisam dosao. Jel tako?Evo tebi je recimo bilo zanimljivo dva puta al te nisam pustila
I Venturi sam rekla da cu imati djecu s njim..Ja sam jedini kojeg si zvala da ti svrsim u guzu ali mi nisi napeta pa nisam dosao. Jel tako?

Dobro si se izvukla..I Venturi sam rekla da cu imati djecu s njim..

#saralavarala#...
#saralavarala#... 

Za moderatora sam se htjela udati prije 5 godina vec...#saralavarala#...

Ego je tu od rodjenjaNe sumnjam da ti je on dignuo ego u te visine. Ali znam da je to napravio da bi u svoju korist dobio uslugu vise.. stari je to lisac.

Ma znam ja toAli ako ti je lakse jedini si

|   | 
   Tel: 064/677-677 
 | 
|   | 
 | 
|   | 
 | 
|   |