Sisata i guzata
Well-known member
Postoje ljudi pri vrhu vlasti koji imaju svoje djevojke koje salju poznanicima, mlada zgodna zena ima 1000 mogucnosti za zaradu a da nije PO
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovdje se recenziraju cure sa pl.oglasa i slicnih oglasa. Zato sto se javno oglasavaju, javno i dajemo misljenje. Top picke ne recenziramo zato sto se javno ne oglasavaju...Mene opce ne zanima sta jebete, poceli ste tu temu i izjasnila sam svoje misljenje... Top picke nemaju oglas. Postoje nocni klubovi, kafici, instagrami, teretane...
Ma jest, ali tema su vrh cure u plavom oglasuOvdje se recenziraju cure sa pl.oglasa i slicnih oglasa. Zato sto se javno oglasavaju, javno i dajemo misljenje. Top picke ne recenziramo zato sto se javno ne oglasavaju...
Ima i takvih. Rijetko se pojave. Ne ogl se dugo. Cim steknu neku kljentelu, poslije nastave preko preporuke...Ma jest, ali tema su vrh cure u plavom oglasu
Pa to je ono o cemu ja pricam...Ima i takvih. Rijetko se pojave. Ne ogl se dugo. Cim steknu neku kljentelu, poslije nastave preko preporuke...
Ne ti pricas da ih uopce nema. A trenutno su bar 2 vrhunske cure. I 4-5 ok cura..Pa to je ono o cemu ja pricam...
Pa kad su odroni.. Meni je trebao 1 oglas kad sam pocela raditi sama da ponovno steknem poznate... 1 oglas.Ne ti pricas da ih uopce nema. A trenutno su bar 2 vrhunske cure. I 4-5 ok cura..
Zena zenu nazvati odronom je stvarno nivo kulture Rupe od Kranjceviceve...
I to u zelenoj haljini...Pa kad su odroni.. Meni je trebao 1 oglas kad sam pocela raditi sama da ponovno steknem poznate... 1 oglas.
Ti nisi konzument njihovih usluga. Tako da ovo tvoje epitetiranje je tracanje. Rekla-kazala. .Pa kad su odroni.. Meni je trebao 1 oglas kad sam pocela raditi sama da ponovno steknem poznate... 1 oglas.
Apsolutno, jebite sto god vam volja ali ne tjerajte mene da za odrona kazem da je top picka...Ti nisi konzument njihovih usluga. Tako da ovo tvoje epitetiranje je tracanje. Rekla-kazala. .
Kao sto si jucer rekla: Svaka roba ima svog kupca. Ja bi dodao jos da Svaka budala ima svoje veselje.
Ma tko te tjera? Sama se tjeras ,))))Apsolutno, jebite sto god vam volja ali ne tjerajte mene da za odrona kazem da je top picka...
Mozda onih kojima je dovoljan 1 oglas..Na kraju smo zakljucili da ipak ima(jako malo) i dobrih cura na p.o?
Kao ti jel?Mozda onih kojima je dovoljan 1 oglas..
Samo imam svoj nacin koji je jbg... Ljudima zanimljiv...Da ne mislite da se opet hvalim ja sebe ne ubrajam u top kategoriju niti u bilo kakvu drugu..
Nekima je zanimljivo lizat stopala, nekima da ih se tuce, ima i takvih da im je zanimljivo jebat tebe. Sto ljudi, sto cudiSamo imam svoj nacin koji je jbg... Ljudima zanimljiv...
Evo tebi je recimo bilo zanimljivo dva puta al te nisam pustilaNekima je zanimljivo lizat stopala, nekima da ih se tuce, ima i takvih da im je zanimljivo jebat tebe. Sto ljudi, sto cudi
Ja sam jedini kojeg si zvala da ti svrsim u guzu ali mi nisi napeta pa nisam dosao. Jel tako?Evo tebi je recimo bilo zanimljivo dva puta al te nisam pustila
Tel: 064/677-677
|
|
|
|