Sisata i guzata
Well-known member
I Venturi sam rekla da cu imati djecu s njim..Ja sam jedini kojeg si zvala da ti svrsim u guzu ali mi nisi napeta pa nisam dosao. Jel tako?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I Venturi sam rekla da cu imati djecu s njim..Ja sam jedini kojeg si zvala da ti svrsim u guzu ali mi nisi napeta pa nisam dosao. Jel tako?
Dobro si se izvukla..I Venturi sam rekla da cu imati djecu s njim..
Za moderatora sam se htjela udati prije 5 godina vec... #saralavarala#...
Ego je tu od rodjenjaNe sumnjam da ti je on dignuo ego u te visine. Ali znam da je to napravio da bi u svoju korist dobio uslugu vise.. stari je to lisac.
Ma znam ja toAli ako ti je lakse jedini si
Pa kako ne bi imala ego jel ti vidis jbt koliko se otimate ovdje za mene..Ego je tu od rodjenja
Ma tko se otima osim sombrera?????Pa kako ne bi imala ego jel ti vidis jbt koliko se otimate ovdje za mene..
I bico, pardonMa tko se otima osim sombrera?????
Nadi mi jednog jos
I sombrera sam rekla primit u duelu sa Anom... Ispunjavam obecanja ko HDZ....I bico, pardon
Kao i oni i radis... puno obecajes, mislis da si najbolja, zivis na staroj slavi a istina je drugacija...za njih i dalje glasaju, ljudi i dalje kod tebe dolaze...Zivjela nam strankaI sombrera sam rekla primit u duelu sa Anom... Ispunjavam obecanja ko HDZ....
Ma tko se otima osim sombrera?????
Nadi mi jednog jos
HDZ zna....Kao i oni i radis... puno obecajes, mislis da si najbolja, zivis na staroj slavi a istina je drugacija...za njih i dalje glasaju, ljudi i dalje kod tebe dolaze...Zivjela nam stranka
HDZ zna....
A imam ja i novu slavu, al nju vide samo odabrani....Idemo ja nesto radit... nemam ja dodatni posao ko ti Sig. A imam jebeni porok ,)))
Uci od Bice... On ne mora raditiA imam ja i novu slavu, al nju vide samo odabrani....
SIG ti si pravi primjer uspješnog digitalnog marketina, cure bi mogle puno toga naučiti od tebeUci od Bice... On ne mora raditi
Najjace sto je ovo kontra marketingSIG ti si pravi primjer uspješnog digitalnog marketina, cure bi mogle puno toga naučiti od tebe
Ja da stvarno mislim raditi ne bi se ovako javno izjasnjavala...Najjace sto je ovo kontra marketing
Ja da stvarno mislim raditi ne bi se ovako javno izjasnjavala...
Kratim vrijeme na poslu...Ja da stvarno mislim raditi ne bi se ovako javno izjasnjavala...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|