Ha nece ti se usudit nitko nista napisat
Ja bih napisao da si predivna i da se ne možeš opisati ocjenama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ha nece ti se usudit nitko nista napisat
Hvala ti i ti si super deckoJa bih napisao da si predivna i da se ne možeš opisati ocjenama.
Ja ju mogu opisati riječimaJa bih napisao da si predivna i da se ne možeš opisati ocjenama.
Hajde...Ja ju mogu opisati riječima
Dok si zdrava kolko tolko, i možeš radit, nisi bogecPa za ovako nesto je bitno da si kao ja, bogec koji se nikad o nikoga nije okoristio, dobio ni trazio pomoc stranke, da nisi zaposlen u drzavnoj sluzbi i da ovisis samo o svom radu.. A tako je jako tesko ovdje profitirati.....
I ja, samo s poslomSombrerooo stigli ste, evo i ja sam gotova za danas
Ti koji pisu protiv mene su moji najveci fanovi...poz. morao sam sve ovo pročitati. trebalo mi malo vremna. ne mogu prije na forum radi posla. žao mi je dok se piše protiv tebe. sve više mislim da puno ovih što pišu ne mogu baš do pičke ako ne plate. ovaj oglasnik bi bio bes tebe bezvezan. i vjeruj mi da bi skoro svi htjeli kod tebe da im dopustiš. i ja sam tu većinom radi tebe. šteta što si otišla.
Zavodiš maco ?Sombrerooo stigli ste, evo i ja sam gotova za danas
Koja, koja...Zavodiš maco ?
Evo , ovo vam je slika od Maje , kako ju ja vidim
Ma neee kaj bi ja zavodila....Koja, koja...
neznam zašto ulaziš u raspraveTi koji pisu protiv mene su moji najveci fanovi...
Zato jer ovaj forum služi za raspravuneznam zašto ulaziš u rasprave
Zato sto si kratim vrijemeneznam zašto ulaziš u rasprave
Ali vrijeme je novacZato sto si kratim vrijeme
Ne trcim ja za parama...Ali vrijeme je novac
Tel: 064/677-677
|
|
|
|