Sisata i guzata
Well-known member
Hvala Sombine odustajem ja nikad. sig je vrijedna svega
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala Sombine odustajem ja nikad. sig je vrijedna svega
Tijelo top faca flop
Vi ste sve ono sto trazim u muskarcu..Hvala Sombi
Prva slika koju sam nasao. Ma bitna je uniforma i ovi atributi koji vire iz nje.Tijelo top faca flop
haha lisicoVi ste sve ono sto trazim u muskarcu..
onda odlazim i ja.............. OPROSTAJNO PISMO..........
Dragi forume.. Ova prica s tobom pocela je sasvim bezazleno i pretvorila se u katastrofu svjetskih razmjera..
Imala sam najbolju volju opusteno provoditi vrijeme na tebi, cavrljajuci i razmjenjujuci misljenja sa ostalim tvojim korisnicima.
Dragi forume, ja ovo vise ne mogu izdržati. Zagorcavam zivot sebi i drugima koji su zaljubljeni u mene i ne mogu gledati moje saljive natpise...
Oni su to ozbiljno shvatili, dragi forume, i vrijedjaju me, napadaju i zadirkuju zeleci od mene dobiti nekakvu reakciju, no mene je nazalost spopala jaka kurcobolja i nema lijeka za nju...
Zato ostavljam te da se nosis sa njima kako znas.
Ja cu potraziti neko sretnije mjesto.
Hvala ti za sve ugodne trenutke.
Tvoja M...
Nice try................. OPROSTAJNO PISMO..........
Dragi forume.. Ova prica s tobom pocela je sasvim bezazleno i pretvorila se u katastrofu svjetskih razmjera..
Imala sam najbolju volju opusteno provoditi vrijeme na tebi, cavrljajuci i razmjenjujuci misljenja sa ostalim tvojim korisnicima.
Dragi forume, ja ovo vise ne mogu izdržati. Zagorcavam zivot sebi i drugima koji su zaljubljeni u mene i ne mogu gledati moje saljive natpise...
Oni su to ozbiljno shvatili, dragi forume, i vrijedjaju me, napadaju i zadirkuju zeleci od mene dobiti nekakvu reakciju, no mene je nazalost spopala jaka kurcobolja i nema lijeka za nju...
Tvoja M...
.............. OPROSTAJNO PISMO..........
Tvoja M...
Hvala i tebi.
Masovni odlazak očigledno, SiG bila srce i duša foruma
Ovdje je netko "srca kamenog", pa stvarno mučiš Venturicu, ipak nije ti baš toliko bio nevjeranLepa a sama... E da, sombrero mi je poslao poruku na wapp, bok Sombrero.. Jel dobra fotkica?
Ovdje je netko "srca kamenog", pa stvarno mučiš Venturicu, ipak nije ti baš toliko bio nevjeran
Odmorit cu ja ali moras znati da ovo sto vidis na forumu je 1 posto onoga sto radim privatno.. Nazalost, to sto cu ja otici s foruma ne znaci ni da mi se ne upucavaju ni da se ne jebem skoro svaki dan, cao, pusa, bokBolje da odmori od foruma
Ako neces da se cujem ili dopisujem s drigima lijepo idemo kod maticara pa kod javnog bilježnika i samo sam tvoja
Ali zasto ne bismo bas tu? Jel zabranjeno zakonom? Ti ko i ovi stozerazi krojis pravila po svomPa radi što hoćeš. Imaš Whastap i dopisuj se. Ne morate tu na forumu.
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|