opće nisi u pravu. cijenim sig ko ženu. pametna je, elokventna,ima stav. sve je to bolje od sexa.Po čemu. Nanjušio je da voliš starije. Tu već 2 mjeseca svaki dan vreba oko tebe sa nekim debilnim porukama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
opće nisi u pravu. cijenim sig ko ženu. pametna je, elokventna,ima stav. sve je to bolje od sexa.Po čemu. Nanjušio je da voliš starije. Tu već 2 mjeseca svaki dan vreba oko tebe sa nekim debilnim porukama.
ni jednu ribu ne nosim kući. sve ih žive i zdrave puštam natrag u voduDobar čovjek koji lovi ribe. Ali ti voliš samo mačke izgleda.
tu sam. sve čitamSombii bitke se vode a Vas nema...
Kad se vidimo na kavi, sutra sam freetu sam. sve čitam
Prijateljica naplaćuje posjete pa ti dodji i dvaput dnevno.Ma prijateljicu, stvarno mi je simpatična. Ne dosađujem joj svaki dan da idem kod nje.
al nisam ja nažalost. joj sad sam skoro umroKad se vidimo na kavi, sutra sam free
U odnosu na tebe i mene je klinac ali i i on je sakupio kuka. Mislim da ga SiG ne bi odbila.klinac
Umrijeti barem medju onim sisama i guzovima Some. To bi bio junački ep.al nisam ja nažalost. joj sad sam skoro umro
ona je glvna. njezina je zadnjaU odnosu na tebe i mene je klinac ali i i on je sakupio kuka. Mislim da ga SiG ne bi odbila.
Ne bi Ventura njoj dozvolio da ju ljubiš i da joj masiraš tonzile jezikom.ja neznam zašto svi odma mislite na sex? ma ja bi je dva dana samo ljubio i milkio
Jaoo prekrasnooja neznam zašto svi odma mislite na sex? ma ja bi je dva dana samo ljubio i milkio
Budeš ti vidio....ne pita se on
samo usnama i jezikom. cijelu,svugdjeJaoo prekrasnoo
SiG ti si na redusamo usnama i jezikom. cijelu,svugdje
Jeste culi, sombi nebi jebao vec samo lizaoja neznam zašto svi odma mislite na sex? ma ja bi je dva dana samo ljubio i milkio
Jebat ce ventura i svi sretni i zadovoljniJeste culi, sombi nebi jebao vec samo lizao
misliš da to nije ok?Jeste culi, sombi nebi jebao vec samo lizao
Tel: 064/677-677
|
|
|