Sisata i guzata
Well-known member
Svako normalno bice voli lijepu rijec.. Poanta je da se prema zenama treba ponasati kao gospodin a ne kao klosar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam bio kod Kristalne ali je sig vrh po izvedbi i zalaganju.Ne bi pala nikako.
Crystalka ima svoje musice ali je par klasa iznad nase Sigice...
Nemam para za taj luksuz od 5 zvjezdica i 300 ojeraNisam bio kod Kristalne ali je sig vrh po izvedbi i zalaganju.
Ni ja. Pitanje je da imam da li bih otišao. Možda. Za te novce bih radije jebavao Alettu OceanNemam para za taj luksuz od 5 zvjezdica i 300 ojera
Dobar odabir. Iako ima silikona i u koljenimaNi ja. Pitanje je da imam da li bih otišao. Možda. Za te novce bih radije jebavao Alettu Ocean
Ako te zanima imas njezin broj pa probaj.. Sigurno da je bolja ta spika nego konstantno usporedjivanje s nekim drugim.Ja za sebe mislim da sam Bog i da nema drugih Bogova iznad mene. Tako da me apsoluljutno ne zanima tko sta prica, radi, kako izgleda.Uci na mom primjeru.
Idemo ti i ja do pantereVi mene spominjete ujutro, ja nisam ni mislio ništa pisati. Dođem se malo zajebavati, i onda ti iz čista mira spominješ svog Sombija kako ti je posalo poruku na Whatsap, samo da me isprovociraš. Koga briga, zašto se ne nađeš s njim i ne govoriš o tome.
Nije mi opce bila namjera isprovocirati te.. Htio si iskreno, e pa samo iskrenoVi mene spominjete ujutro, ja nisam ni mislio ništa pisati. Dođem se malo zajebavati, i onda ti iz čista mira spominješ svog Sombija kako ti je posalo poruku na Whatsap, samo da me isprovociraš. Koga briga, zašto se ne nađeš s njim i ne govoriš o tome.
Sombi je realno vrh za njih...
TopOprostajno pismo.
Odlazim s ovog foruma jer ne mogu uspostavit kontakt s jednom osobom. Odlazim zauvijek na 15 minuta. Mene se napada, bio sam smjesan mozda.
zbogom forume
Hvala svima a posebno venturi sto mi je preporucio panteru ali moj novcanik nije mogao istrpiti taj financijski deficit pa sam bio primoran baciti ga u nesvijest.
odlazim sa planete putujem, mjesecu se radujem-plavi orkestar
On je dobar covjekPo čemu. Nanjušio je da voliš starije. Tu već 2 mjeseca svaki dan vreba oko tebe sa nekim debilnim porukama.
Som je zaslužio njeno srce a ti samo kmečiš. Otidji kod svoje SiG namlati je po dupetu jer ona to voli, dobro izjebi,zvekni joj par pljuski dok ju jebeš pa ćeš vidjeti da će gledati u tebe kao u Boga a ne tako uvrijedjeno cviliti. Pokaži joj i zapišaj svoj teren.
Kao bivsi student kroatologije, mogu reci da imam dar za pisanje zadacnica i tekstova.
Vidi se da si profiKao bivsi student kroatologije, mogu reci da imam dar za pisanje zadacnica i tekstova.
Romanticni sadrzaji mi najbolje idu. Mogu uc u dubinu hrvatskog rjecnikaVidi se da si profi
On je dobar covjek
Ja ti dajem savjet a ti tako starijem od sebe. Biće ti zao Sombrero obljubi i obeščasti. Ako već nije to i odradio stari laskavi lisac.Gledaj svoja posla.
Daaa macke, mamu i tatuDobar čovjek koji lovi ribe. Ali ti voliš samo mačke izgleda.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|