Sisata i guzata
Well-known member
Al to nije napeto...istina ali opet bi ja radije bio glup i nesiguran hahaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Al to nije napeto...istina ali opet bi ja radije bio glup i nesiguran hahaha
tebi moždaAl to nije napeto...
Jedino stare babe znam da se pale na klincetebi možda
ja više volim svađu pa pomirbeni sexMeni je to zavodjenje i dobra spika vsznija od samog seksa... Na spiku je sombi dobio broj jedini na forumu..
ne možeš generliziratiJedino stare babe znam da se pale na klince
je ali na kakvu spikuMeni je to zavodjenje i dobra spika vsznija od samog seksa... Na spiku je sombi dobio broj jedini na forumu..
Ako se svadam postoji razlog zasto, u tom slucaju nema sexaja više volim svađu pa pomirbeni sex
Kazem da sam definitivno luda za starijim miskarcima, al ne i da cu se jebat sa sombijem..
Da sam mu lijepa, simpa, draga, na pohvaleje ali na kakvu spiku
ja se svađam samo da bi se pomirioAko se svadam postoji razlog zasto, u tom slucaju nema sexa
Nisam luda za njim a necu se sexati jer je sa forumaOvo nema nikakve logike, luda si za Sombijem, a nećeš se seksati s njim. Zašto ne? Već se dopisuješ s njim na Whatsap a s mnom nisi.
i ti mu vjeruješ iako znaš da te nije nikad vidio?Da sam mu lijepa, simpa, draga, na pohvale
Nisam luda za njim a necu se sexati jer je sa foruma
Hehehe ja bas ocekujem da ce me jedna ponudit juhicom nakon seksaJedino stare babe znam da se pale na klince
Al to je bila druga prica, vise nitko odim tebe i modaI ja sam s foruma
A ne kaj bi me trebao vrijedjati mozda, to rade samo komplexasito je meni sladunjava spika eto ako žene to vole super, ja se ne uklapam u to
to je meni sladunjava spika eto ako žene to vole super, ja se ne uklapam u to
zar ne postoji ništa između vrijeđanja i sladunjavostiA ne kaj bi me trebao vrijedjati mozda, to rade samo komplexasi
Tel: 064/677-677
|
|
|