Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@Sisata i guzata auuuuu ovo pece vise od moje pantereTočno to, bezveze spika, kak si, dobar dan, laku noć, ha ha. Baš me zanima kako bi Crystal pala na to.
Ne bi pala nikako.Točno to, bezveze spika, kak si, dobar dan, laku noć, ha ha. Baš me zanima kako bi Crystal pala na to.
Privilegije@Ventura poslao sam ti broj od one o kojoj smo pricali na pp..
Tamo sombrero sigurno nije krocio )@Ventura poslao sam ti broj od one o kojoj smo pricali na pp..
Djecje fore i komplekse ne lijecim, nisam psihic.. Javi se kod kristal, mozda ti ona pomogne, usput, ni u drugom zivotu neces sombreru biti ni do noznog palcaNe bi pala nikako.
Crystalka ima svoje musice ali je par klasa iznad nase Sigice...
Ako te zanima imas njezin broj pa probaj.. Sigurno da je bolja ta spika nego konstantno usporedjivanje s nekim drugim.Ja za sebe mislim da sam Bog i da nema drugih Bogova iznad mene. Tako da me apsoluljutno ne zanima tko sta prica, radi, kako izgleda.Uci na mom primjeru.Točno to, bezveze spika, kak si, dobar dan, laku noć, ha ha. Baš me zanima kako bi Crystal pala na to.
Svaka zajebancija ima svoju granicu. Pun mi je kurac kompleksasa vise. A narocito danasOvo bi moglo eskalirati u nesto vise
Pa ovo ne znam bas jel bilo tako. Meni je ovo izgledalo ko ljubomorna scena naseg mladog pastuha.Svaka zajebancija ima svoju granicu. Pun mi je kurac kompleksasa vise. A narocito danas
Gle ja sam objasnila da radim oralno i odnos. Ne lijecim psihicke poremecaje.Pa ovo ne znam bas jel bilo tako. Meni je ovo izgledalo ko ljubomorna scena naseg mladog pastuha.
Ako nista bar si mozes nabavit ljecnicku kutu i glumit psihica, mozda pali ekipu doktoricaGle ja sam objasnila da radim oralno i odnos. Ne lijecim psihicke poremecaje.
Onda cijena ide x 10Ako nista bar si mozes nabavit ljecnicku kutu i glumit psihica, mozda pali ekipu doktorica
A za klijente bdsm u prslukuOnda cijena ide x 10
Som je zaslužio njeno srce a ti samo kmečiš. Otidji kod svoje SiG namlati je po dupetu jer ona to voli, dobro izjebi,zvekni joj par pljuski dok ju jebeš pa ćeš vidjeti da će gledati u tebe kao u Boga a ne tako uvrijedjeno cviliti. Pokaži joj i zapišaj svoj teren.Ovo nema nikakve logike, luda si za Sombijem, a nećeš se seksati s njim. Zašto ne? Već se dopisuješ s njim na Whatsap a s mnom nisi.
Smisao ćeš naći kad budeš suha kuca hodao. Žene su takve. Jbg nije ni meni jasno ali je tako. I meni je bilo glupo ali budeš vidio da one vole ta seruckanja.ja ne mogu reći ženi da je lijepa ako stvarno to ne mislim, i ne vidim smisao toga
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|