Sisata i guzata
Well-known member
Meni srce zaigra kad vidim da je napisao nesto...Ja govorim za ove starije decke, ne smijem za moderatora nista rec i onaj herc je ispo krivo, kad bi ga pohvalio rekli bi da se lozim na njega hahahaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni srce zaigra kad vidim da je napisao nesto...Ja govorim za ove starije decke, ne smijem za moderatora nista rec i onaj herc je ispo krivo, kad bi ga pohvalio rekli bi da se lozim na njega hahahaha
Ja definitivno...
Kazem da sam definitivno luda za starijim miskarcima, al ne i da cu se jebat sa sombijem..Zašto mi onda lažeš u pp?
Ja imam ipak 43 godineKazem da sam definitivno luda za starijim miskarcima, al ne i da cu se jebat sa sombijem..
PremladJa imam ipak 43 godine
lako za izgled ali što ako se zezneš u procjeni misliš ovaj je gotov za par min a ovaj ko ludi milojkoJa mislim da pojedini muskarci izgledaju sve bolje sa godinama...
I postaju sve nemoćnijiJa mislim da pojedini muskarci izgledaju sve bolje sa godinama...
Ma samnom je to moguce jedino ako je popio nesto a ja sam rodjena spremnalako za izgled ali što ako se zezneš u procjeni misliš ovaj je gotov za par min a ovaj ko ludi milojko
Ma nijee basI postaju sve nemoćniji
i iskusnijiI postaju sve nemoćniji
ali slaba je to utjehai iskusniji
Nemaju kompleksa, prica im je bolja, sigurni su u sebe...i iskusniji
da ali kemija djeluje puuuno jače od viagre i slMa samnom je to moguce jedino ako je popio nesto a ja sam rodjena spremna
Meni je to zavodjenje i dobra spika vsznija od samog seksa... Na spiku je sombi dobio broj jedini na forumu..Nemaju kompleksa, prica im je bolja, sigurni su u sebe...
istina ali opet bi ja radije bio glup i nesiguran hahahaNemaju kompleksa, prica im je bolja, sigurni su u sebe...
Tel: 064/677-677
|
|
|