M
Mozart deleted
Guest
Sve me strahJa vcrs pisem opristajno pismo, spremite se...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve me strahJa vcrs pisem opristajno pismo, spremite se...
Kriva sam, pred Bogom i pred ljudimaaa.. Takva mi je sudbinaaa.. Ne misli da ponosna sam sto nisam andeoE ovo je patetika.
U mojim si očima pravednica medju narodima draga SiG. Pa ti si riješila više stresova nego ijedan lijek.Kriva sam, pred Bogom i pred ljudimaaa.. Takva mi je sudbinaaa.. Ne misli da ponosna sam sto nisam andeo
Meni? "Tata ja znam da me pradeda voleo ali...čitaj ti dalje ja više ne mogu...."... Kad zavodim ne zavolim, kad prevarim ne zazalim, al samo tebi sanjam da se vratim ponovo...
Jbg Ventura ti pišeš stalno oproštajna pisma kao i Ančica. Postaje otužno.
Moramo frende da ne padnemo. Ti sada stavi SiG na led da joj srce otopiš.Vi stariji se držite zajedno, razumijem.
Kaze se hladan ko kurvino srce..Moramo frende da ne padnemo. Ti sada stavi SiG na led da joj srce otopiš.
Za tebe to ne vrijedi SiG. Ti si profesionalna ali nisi hladna ni prema kome osim Venturi ali to je s ciljem.Kaze se hladan ko kurvino srce..
Da.. Pravim se nedostupna da poludi zamnom...Za tebe to ne vrijedi SiG. Ti si profesionalna ali nisi hladna ni prema kome osim Venturi ali to je s ciljem.
Sombrero je old school. Mlade cure su lude za takvim.Sombrero vozi yarisa i sve je uspio
Sombrero je old school. Mlade cure su lude za takvim.
Vidis i SiG istoSamo neke
Moderator... DefinitivnoSombrero je stari lisac, ali za mene old&ugly najveci gospodin
Ja definitivno...Vidis i SiG isto
Ja govorim za ove starije decke, ne smijem za moderatora nista rec i onaj herc je ispo krivo, kad bi ga pohvalio rekli bi da se lozim na njega hahahahaModerator... Definitivno
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|