Hahh cekaj da se naljuti na mene pa sve iznovaPrilicno sam ja neuhvatljiva zena..
Napisao sam ti oproštajno pismo, nisi mi rekla ni hvala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hahh cekaj da se naljuti na mene pa sve iznovaPrilicno sam ja neuhvatljiva zena..
Cek, cek pa kaj se nismo pomirili...meni nista vise nije jasno.. I onda sam ja ta koja je prevrtljiva...Napisao sam ti oproštajno pismo, nisi mi rekla ni hvala.
Cek, cek pa kaj se nismo pomirili...meni nista vise nije jasno.. I onda sam ja ta koja je prevrtljiva...
Cek, cek pa kaj se nismo pomirili...meni nista vise nije jasno.. I onda sam ja ta koja je prevrtljiva...
Al cek kak oprostajno pismo ako smo se pomiriliVentura stoji iza svojih rijeci
Al cek kak oprostajno pismo ako smo se pomirili
Jaoo jaoo...Samo me zanimalo hoće li ti biti žao ako se ne vidimo.
Brate moj ne ide to tako. Ne mozes patetikom sve rijesavat. Budi musko, a ne na ove klinacke fore da od sebe radis zrtvu. Samo gubis reputacijuSamo me zanimalo hoće li ti biti žao ako se ne vidimo.
Brate moj ne ide to tako. Ne mozes patetikom sve rijesavat. Budi musko, a ne na ove klinacke fore da od sebe radis zrtvu. Samo gubis reputaciju
Uu Mozart, Ventura ima pravo..Ok. Budi ti muško i odi kod pantere. Koliko vidim po cijeli dan si na forumu.
U pravu je, opro me. Nisam zasluzio nista bolje.Uu Mozart, Ventura ima pravo..
Kad ces meni dat br telefona da i ja vidimLepa a sama... E da, sombrero mi je poslao poruku na wapp, bok Sombrero.. Jel dobra fotkica?
Sombrero je stariji gospodin.. On to cuva u tajnosti...Kad ces meni dat br telefona da i ja vidim
Na mladima svijet ostajeSombrero je stariji gospodin.. On to cuva u tajnosti...
Jbg Ventura ti pišeš stalno oproštajna pisma kao i Ančica. Postaje otužno.Napisao sam ti oproštajno pismo, nisi mi rekla ni hvala.
Lepa a sama... E da, sombrero mi je poslao poruku na wapp, bok Sombrero.. Jel dobra fotkica?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|