Juciepenn
Well-known member
Sigurno bus pricao s punim ustima pred damom, pa mislim di je kultura za vrijeme obroka.A kaj ak ces imat picu u ustima, kak bus pricao?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sigurno bus pricao s punim ustima pred damom, pa mislim di je kultura za vrijeme obroka.A kaj ak ces imat picu u ustima, kak bus pricao?
Ti stari ne jedi govnaevo novih uvlakača haha
nije stvar u pivi nego , imaš li ti 600 čuna ?Evo to je idealno. Imas pivu od mene
Nebi piso da nemam hahahanije stvar u pivi nego , imaš li ti 600 čuna ?
a koji je tebi kurac? to si starome reči seljačinoTi stari ne jedi govna
To ja ovako iz ljubavi, znas da sam ja slatkorijeciva koji je tebi kurac? to si starome reči seljačino
Jok, ja sam samo u prolazu... Tu i tam ubacim neki kompliment lijepoj SiG bez ikakvih namjera gosn @Moderator jer uvijek poštujem tuđi teritorij.Sombrero , jesi li ti to promijenio nick ?
Ljudi bilo mi je drago, sutra se zatvara tema. Moderator, Marijole, Pipičoni, Mozart, Sombrero, Atlas i ostali. Svi ste dragi i simpatični. Pozdrav.
Cek a zakaj ja nisam navedenaAaaa naveden sam. @Sisata i guzata vidi se da nas vise cijeni
Tebe je jedinu iskoristio u pravom smislu te riječiCek a zakaj ja nisam navedena
Cek a zakaj ja nisam navedena
Mi ostajemo u kontaktuZaboravio. A ti si posebna, ne znam kako bi te naveo.
Svrati na drugu temuMi ostajemo u kontaktu
Hvala koja ona po nociBila je profilna slika full face sig, svaka cast na prezentaciji, uz dobar izgled!
Da to sam stavila u 1 ujutroDa, pa samo je jedna bila sta ne?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|