Juciepenn
Well-known member
Samo provocirajova fotka je jedna od lošijih, što sam ja sve znao dobivat na whatsapp , bolje da neznate ....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo provocirajova fotka je jedna od lošijih, što sam ja sve znao dobivat na whatsapp , bolje da neznate ....
Trudila sam se ko da cu naplatitMa nije ni to sto se vidi dio lica nego ono neznam, bas je jebena..
Privlaci te, zelis jos.. Zelis vidjet sto je ispod topa, potrgat sve...
Zgodna je u licu , ne brini , jako jebozovna faca , kad se našminka - fotomodelMa nije ni to sto se vidi dio lica nego ono neznam, bas je jebena..
Privlaci te, zelis jos.. Zelis vidjet sto je ispod topa, potrgat sve...
I bez truda je po onim što se vidi savršeno
Nemam, ne izlazim ja gotovo nigdje vec godinamaako imas sliku iz besta ja cu i s tim bit zadovoljan
Ali dobra je i profilna heheheNemam, ne izlazim ja gotovo nigdje vec godinama
Ja sam pocela u jednom nocnom klubu na preporuku, pa u brace domany nebiderima(prvi prostor) pa u kranjcevicevojNemam, ne izlazim ja gotovo nigdje vec godinama
Pa samo jedan termin tjedno , ne pretjerujModerator sad ih lozis a kasnije im zauzmes sve termine
Drzimo se dogovoraPa samo jedan termin tjedno , ne pretjeruj
srednjaci ludiJa sam pocela u jednom nocnom klubu na preporuku, pa u brace domany nebiderima(prvi prostor) pa u kranjcevicevoj
Kad sam ja bila po tim klubovima ti si bio maloljetan(ako sad imas 22),a skoro sam bila i jaJa sam pocela u jednom nocnom klubu na preporuku, pa u brace domany nebiderima(prvi prostor) pa u kranjcevicevoj
Zamisli da me jebes, gorio bi forum deset dana od recenzija...
Da maloljetan, klinac hahahaKad sam ja bila po tim klubovima ti si bio maloljetan(ako sad imas 22),a skoro sam bila i ja
Bez uvredeDa maloljetan, klinac hahaha
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|