Sisata i guzata
Well-known member
Ma ovo je samo zajebancijaEvo sad se ja uključujem u tvoju promociju na jel bio tko?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ovo je samo zajebancijaEvo sad se ja uključujem u tvoju promociju na jel bio tko?
Ha nece ti se usudit nitko nista napisatMa ovo je samo zajebancija![]()
Hahha, opasna si....e to je dobar poslovni modelHa nece ti se usudit nitko nista napisat![]()
Od ovih novih unazad 5 godina skoro nitko ne znaHahha, opasna si....e to je dobar poslovni model
Upravo tako, hvala...Super si ti SIG svatko ima pravo na svoj misljenje i to je to.... Nekom si dobra bekom losa... Netko te voli netko ne....tak se moze za bilo koju drugu pisati isto....
Nekom smeta tvoja iskrenost i otvorenost, danas su ljudi takvi ali realno pola njih nema muda to napisatni i javno reci kaj si ti i kaj govorisUpravo tako, hvala...
Hvala a jbg nije da mi je puno toga dobrog donijela...Nekom smeta tvoja iskrenost i otvorenost, danas su ljudi takvi ali realno pola njih nema muda to napisatni i javno reci kaj si ti i kaj govoris
Iskreni uvijek najebemoHvala a jbg nije da mi je puno toga dobrog donijela...
Jbg SiG to je uvijek rizik....Ali neka cvjeta 1000 cvjetova.Hvala a jbg nije da mi je puno toga dobrog donijela...
Pa za ovako nesto je bitno da si kao ja, bogec koji se nikad o nikoga nije okoristio, dobio ni trazio pomoc stranke, da nisi zaposlen u drzavnoj sluzbi i da ovisis samo o svom radu.. A tako je jako tesko ovdje profitirati.....Iskreni uvijek najebemo
U tom slucaju pricas sto ti padne na pamet jer ti nemaju sto uzeti...Pa za ovako nesto je bitno da si kao ja, bogec koji se nikad o nikoga nije okoristio, dobio ni trazio pomoc stranke, da nisi zaposlen u drzavnoj sluzbi i da ovisis samo o svom radu.. A tako je jako tesko ovdje profitirati.....![]()
Ha nece ti se usudit nitko nista napisat![]()
Hvala ti i ti si super deckoJa bih napisao da si predivna i da se ne možeš opisati ocjenama.
Ja ju mogu opisati riječimaJa bih napisao da si predivna i da se ne možeš opisati ocjenama.
Dok si zdrava kolko tolko, i možeš radit, nisi bogecPa za ovako nesto je bitno da si kao ja, bogec koji se nikad o nikoga nije okoristio, dobio ni trazio pomoc stranke, da nisi zaposlen u drzavnoj sluzbi i da ovisis samo o svom radu.. A tako je jako tesko ovdje profitirati.....![]()
I ja, samo s poslomSombrerooo stigli ste, evo i ja sam gotova za danas![]()
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|