Sisata i guzata
Well-known member
Nocas je opet bio potres... Nisam ga osjetila....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ni jaNocas je opet bio potres... Nisam ga osjetila....
Jel ti plaćaju autorska prava?Vidis Marijole kako se i nakon 7 godina zaradjuje na mojim starim fotkama... #Vrh#, #top#, #Bog#....
Ma jok, ne trazim...ja sam dobra dusaJel ti plaćaju autorska prava?
Nitko te nije provocirao, samo smo reagirali na tvoje pljuvanje i tracanje tvojih kolegica sa plavog oglasnika.Buduci da vise necu padati na jeftine provokacije jer sam rekla sve sto mislim na temu trenutnog stanja prostitucije u Zg, vjerojatno se forum vise nece puniti nepotrebnim porukama...
#Rupa#, #Maja#, #Cola#Vidis Marijole kako se i nakon 7 godina zaradjuje na mojim starim fotkama... #Vrh#, #top#, #Bog#....
Zar je izrazavanje misljenja pljuvanje?Nitko te nije provocirao, samo smo reagirali na tvoje pljuvanje i tracanje tvojih kolegica sa plavog oglasnika.
SIG je ljubomorna. Vidi se to iz svemira.Nitko te nije provocirao, samo smo reagirali na tvoje pljuvanje i tracanje tvojih kolegica sa plavog oglasnika.
#jebanjeodrona##Rupa#, #Maja#, #Cola#
Evo poludit cu od ljubomore na zene iz plavog oglasa...SIG je ljubomorna. Vidi se to iz svemira.
Ček, ček... postojala je jedna što je uredno ponudila Colom. Čitao sam o tome. Idem pokušati opet pronaći to. Sig, jesi ti ta Maja?#Rupa#, #Maja#, #Cola#
Da, da, bilo nekad, jos uvijek se spominjalo....Ček, ček... postojala je jedna što je uredno ponudila Colom. Čitao sam o tome. Idem pokušati opet pronaći to. Sig, jesi ti ta Maja?
Nije, ali je naprosto ne moguće da su sve gadne, sve loše i nitko ne valja.Zar je izrazavanje misljenja pljuvanje?
Apsolutno generaliziram... Jebete odrone i to je moj osobni stav i misljenje... Protiv toga ne mozete... Mene boli kurac sto jebete ali ne mozete reci da jebete vrh kad jebete odrone. ...Izrazavanje misljenja nije. Ali jest ako generaliziras.
Ja sam mislila da je ta tema zavrsena..Apsolutno generaliziram... Jebete odrone i to je moj osobni stav i misljenje... Protiv toga ne mozete... Mene boli kurac sto jebete ali ne mozete reci da jebete vrh kad jebete odrone. ...
Jebemo i odrone. Jebali smo cak i tebe. Ali jebemo i zgodne mlade cureApsolutno generaliziram... Jebete odrone i to je moj osobni stav i misljenje... Protiv toga ne mozete... Mene boli kurac sto jebete ali ne mozete reci da jebete vrh kad jebete odrone. ...
Mene opce ne zanima sta jebete, poceli ste tu temu i izjasnila sam svoje misljenje... Top picke nemaju oglas. Postoje nocni klubovi, kafici, instagrami, teretane...Jebemo i odrone. Jebali smo cak i tebe. Ali jebemo i zgodne mlade cure
Tel: 064/677-677
|
|
|
|